Zomerstop

In verband met het begin van de schoolvakanties stoppen de trainingen voor de jeugd dit jaar op zaterdag 17 juli 2021.

De trainingen voor de jeugd beginnen weer op maandag 16 augustus 2021 ter voorbereiding op de bekerwedstrijden die beginnen in het weekend van 4/5 september (onder voorbehoud van eventuele Corona maatregelen!), tenzij door de trainers/begeleiders andere afspraken zijn gemaakt met het team.

De pupillen doen niet mee aan de bekerwedstrijden, zij beginnen op 4/5 september met hun competitie. Een competitie die verdeeld is in 4 fasen van 6 of 7 wedstrijden.

De trainingen volgens rooster voor de senioren stoppen op donderdag 15 juli 2021.
Voor de liefhebbers is er in de zomerstop de mogelijkheid om op donderdagavond door te trainen/voetballen.
In principe is dan het trainingsveld en het kunstgrasveld (K2) beschikbaar en ook de kantine/clubhuis is op donderdagavond open.

Het eerste elftal begint op zondag 15 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen (2021-2022).
De trainingen voor de overige seniorenelftallen volgens rooster beginnen weer op dinsdag 17 augustus 2021, tenzij er door het team andere afspraken worden gemaakt.

Met vriendelijke groet.
Lily en Herman

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: