Wedstrijdverslag Witkampers – Vv Doetinchem

Witkampers – Vv Doetinchem (01-12-2019)

Vandaag ging de reis naar Laren. Door veel blessures en afmeldingen stond er vandaag een ander team aan de start dan tegen VVG.
Het weer was koud, mistig en guur vandaag. En zo zou ons spel ook zijn: niet om aan te zien !!!!
We kunnen kort zijn over de prestatie van vandaag: Bar en bar slecht.

Met uitzondering van keeper Sjoerd Heesen(die nog menig kans onschadelijk maakte na de 2-0),  middenvelder Willem Stollé (die tenminste nog sleurde en probeerde de ploeg op sleeptouw te nemen) en aanvaller Rico Cancian (die ongelukkig was in zijn acties, maar keihard bleef werken voor de ploeg) was er verder niemand die aanspraak mocht maken op een voldoende deze wedstrijd.

Onnauwkeurig, slordig, niet slagvaardig, niet scherp, te weinig duelkracht enz enz. Allemaal woorden die we los kunnen laten op ons spel van zondag.

De 3-0 was niet meer dan terecht en dus moeten we deze wedstrijd maar gauw vergeten en ons focussen op fc Trias aanstaande zondag.

Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Maar dan zal de ploeg wel een totaal ander gezicht moeten laten zien. Dus keihard trainen deze week om fitter voor de dag te komen dan afgelopen zondag. Het leek nu wel of de hele selectie op de bruiloft had gezeten zaterdag?!?!?

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: