Wedstrijdverslag Ruurlo – vv Doetinchem

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ruurlo – vv Doetinchem (26-01-2020)

De winterstop zit erop en we mogen weer aan de bak!!!!

De laatste wedstrijden voor de winterstop gingen hopeloos verloren en dus wilden we vandaag een goed resultaat neerzetten om met een goed gevoel de 2e competitiehelft te starten. De ziekenboeg loopt langzaam maar zeker leeg en zo kon trainer Hendriksen weer voegen over Ersin Uzun, Shady Moursi, Merwin Steenbergen en Bram van Dooren. Ook Alper Demiray had donderdag weer getraind en zou eventueel minuten kunnen maken.

Daar stond tegenover dat Hendriksen niet kon beschikken over de geschorste Dennis Kappert, de nog steeds geblesseerde Max van der Velpen en vanwege werk ontbrekende Niek van Dooren.

Op een prima kunstgrasveld en met een waterig zonnetje ging de wedstrijd van start. De eerste 30 minuten oogde het allemaal wat stroef en onwennig bij de blauwen van Doetinchem. Ruurlo was dreigender en scoorde dan ook in 32e minuut terecht de 1-0. Daarna gooide Doetinchem de schroom wat van zich af en werd er iets beter gevoetbald. Na een schitterende combinatie tussen Bram van Dooren en Shady Moursi scoorde de laatst genoemde de 1-1.

Met deze stand gingen we rusten en kon Hendriksen overleggen met zn manschappen hoe nu verder te gaan. De tactiek werd omgezet en we zouden in de 2e helft hoger druk gaan zetten. Dit pakte goed uit en Doetinchem werd alsmaar dreigender. Goed doorzetten van Bram werd beloond met een penalty omdat de keeper aan de noodrem moest trekken. Shady wist wel raad met dit buitenkansje en scoorde zij tweede van deze middag (1-2).

Ruurlo kon er weinig tegenover zetten en Doetinchem ging vrolijk verder. 1 minuut na de 1-2 legde de net ingevallen Alper een bal prima breed op Bram, deze zette met een slim overstapje Rico helemaal vrij voor de keeper. Echter schoot Rico de bal hopeloos over……

Kort daarna opnieuw een aanval. Dit keer echter via de rechterflank waar Rico goed doorzette en Bram bediende. Bram rondde bekwaam af en de wedstrijd leek zo 15 minuten voor tijd beslist. De sterk spelende achterhoede onder aanvoering van captain Ersin gaf geen krimp en samen met Sjoerd, Jessie, Jorrit en uitblinker Gerard werd er geen enkele kans meer weggegeven. Bram moest noodgedwongen gewisseld worden en invaller Danny Keuben besliste 7 minuten voor tijd de wedstrijd met een bekeken schuiver.

Al met al een lekker gevoel om de competitie weer te hervatten. Nu is het zaak om verder fit te geraken met zn allen. Volgende week tegen DVV zijn Dennis en Niek weer beschikbaar. Zou trainer Hendriksen dan voor het eerst sinds lange tijd een luxe probleem hebben volgende week???

Maar een wijs gezegde luidt: “Never change……..”?!?!

Logo

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Volg ons op Facebook

Archief
Scroll naar top