Uitnodiging algemene ledenvergadering 10 november

Het bestuur nodigt alle leden van v.v. Doetinchem van harte uit voor de algemene ledenvergadering die woensdag 10 november in de kantine van ons clubhuis wordt gehouden, aanvang 20.00 uur.
In verband met de huidige coronamaatregelen is het tonen van je vaccinatiebewijs (via de corona QR-code) of een geldig negatief testbewijs bij toegang tot de vergadering verplicht. Daarbij kan ook het tonen van een identiteitsbewijs (je paspoort, rijbewijs of ID-kaart) worden gevraagd.

Laat je, ondanks al deze beslommeringen, niet weerhouden om naar de vergadering te komen.
Het is dé kans om te weten te komen hoe de vereniging er voor staat en je mening er over te geven. En na afloop is er volop gelegenheid om even gezellig na te praten.

Bekijk hier de agenda.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: