UPDATE (4 september): Anderhalve meter blijft nog gelden in kleedkamer, kantine en op terras

Ook nu de bekerwedstrijden in het weekend van 4/5 september weer zijn gestart blijft minimaal nog tot 20 september de coronamaatregel van kracht om in de kleedkamers, kantine en op het terras anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. En dat geldt ook voor toeschouwers langs het veld en op de tribune. Tevens moet de kantine iedere avond uiterlijk om 24.00 uur op slot.

Pas tijdens de persconferentie op 17 september zal door het kabinet bekend worden gemaakt óf en welke coronamaatregelen per 20 september worden versoepeld.

Van overheidswege zijn voor de terrasgasten en kantinebezoekers nog steeds de volgende bepalingen van kracht:

– Houd anderhalve meter afstand tot elkaar en neem een zitplaats in. Staan op het terras en in de kantine mag niet, in ieder geval niet tot 20 september.

– Desinfecteer je handen voor je op het terras of in de kantine plaatsneemt.

– En blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten.

En voor wie het nog niet wist, de kleedkamers mogen weer worden gebruikt. Omkleden/douchen op de club is dus mogelijk. Met name voor volwassenen geldt daarbij nog wel dat anderhalve meter afstand moeten worden gehouden tot elkaar. We moeten met zijn allen voorkomen dat onze club een corona-besmettingshaard wordt.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

wo
20:00 Algemene ledenvergadering @ kantine vv Doetinchem
Algemene ledenvergadering @ kantine vv Doetinchem
nov 10 @ 20:00 – 22:00
Agenda wordt per mail naar de leden verzonden.