UPDATE: Kantine en terras beperkt open

Tot en met eind juni, en misschien nog wel de hele zomer door, zijn de kantine en het terras bij v.v. Doetinchem op de donderdagavond open van 19.00 tot 22.00 uur en op andere avonden alleen als er bijzondere activiteiten zijn. Op zaterdag en zondag is de kantine enkel open als er trainings- en/of wedstrijdactiviteiten zijn, mits daarvoor overleg is geweest met kantinebeheerder Stephan Rooks.

Sinds het eerste elftal en ook enkele andere teams gestopt zijn met hun trainingen zijn de openingstijden op zaterdag en zondag in ieder geval niet meer steevast van 12.00 tot 16.00 uur. In overleg met Stephan Rooks (tel. 06 – 2879 4433) kunnen er naar behoefte over de openingstijden afspraken worden gemaakt.

Terras en kantine zijn nog níét open voor publiek. Want volgens de huidige coronaregels mogen er nog geen toeschouwers tot het sportpark worden toegelaten, uitgezonderd begeleiders/chauffeurs van bezoekende jeugdteams.

Door de overheid zijn voor de terrasgasten en de kantinebezoekers de volgende bepalingen opgelegd:

– Maximaal 4 personen zittend aan een tafeltje, met anderhalve meter afstand tot elkaar (alleen mensen uit hetzelfde gezin/huishouden mogen vlak naast elkaar plaatsnemen).

– Er mogen zowel op het terras als in de kantine (als dat binnen de geldende afstandsregels kan) maximaal 50 mensen tegelijk aanwezig zijn. Staan op het terras mag niet. En er mag niet met de tafels worden geschoven, ook in de kantine niet.

– Desinfecteer je handen voor je op het terras of in de kantine plaatsneemt. In de kantine mag je alleen aan een tafeltje zitten, niet aan de bar.

– Het clubgebouw is slechts toegankelijk met het dragen van een mondkapje, dat pas af mag als je aan een tafel hebt plaatsgenomen.

– Drank is in diverse variëteiten verkrijgbaar. Qua eten is er een beperkt aanbod.

– Betalen kan alleen per pin.

Zo gauw de coronaregels voor de sportkantines verder worden verruimd, dan worden jullie hierover via de website en/of de nieuwsbrief op de hoogte gesteld.

Zeker is wel dat sinds 5 juni de kleedkamers weer mogen worden gebruikt, zodat omkleden/douchen op de club dus mogelijk is. Met name voor volwassenen geldt daarbij nog wel het anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: