UPDATE (10 juli): Kantine en terras kunnen op donderdagavond nog open blijven

Ondanks de per 10 juli aangescherpte coronamaatregelen kunnen de kantine en het terras op ons sportcomplex iedere donderdagavond nog open blijven van 19.00 tot 24.00 uur. De banden tussen de leden kunnen dan worden aangehaald. En zij die dat willen, kunnen tevens vooraf nog een training of oefenpotje afwerken om hun basisconditie op peil te houden. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Maar ook voor hen geldt de anderhalve-meter-afstandsregel en dat zij een vaste zitplaats moeten innemen. .

Nu de jeugdwedstrijden om de KNVB Regio Cup achter ons liggen, zijn kantine en terras op zaterdag in principe niét meer open. Zijn er teams/groepen die op zaterdag een activiteit op ons complex inlassen, dan is openstelling van kantine/terras mogelijk in overleg met kantinebeheerder Stephan Rooks (tel. 06 – 2879 4433).

Zolang daar qua activiteiten voldoende animo voor is, zijn kantine en terras op zondag nog wel beperkt open.

Het bestuur doet een oproep aan teams die hun conditie en wedstrijdritme op peil willen houden, oefenwedstrijden te organiseren tegen teams van clubs uit de buurt. Want dat mag, ondanks de per 10 juli aangescherpte maatregelen, nog steeds. Ook dan is – bij thuisduels –  openstelling van de kantine in overleg met Stephan mogelijk. Toeschouwers mogen tijdens wedstrijden alleen zittend toekijken en moeten bovendien anderhalve meter afstand tot elkaar houden.

Van overheidswege zijn voor de terrasgasten en kantinebezoekers, sinds 10 juli, de volgende bepalingen van kracht:

– Houd anderhalve meter afstand tot elkaar en neem een zitplaats in. Staan op het terras en in de kantine mag niet, in ieder geval niet tot zaterdag 14 augustus.

– Desinfecteer je handen voor je op het terras of in de kantine plaatsneemt.

– En blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten.

En voor wie het nog niet wist, sinds 5 juni mogen de kleedkamers weer worden gebruikt. Omkleden/douchen op de club is dus, ondanks de per 10 juli aangescherpte maatregelen, nog mogelijk. Met name voor volwassenen geldt daarbij nog wel dat anderhalve meter afstand moeten worden gehouden tot elkaar. We moeten met zijn allen voorkomen dat onze club een corona-besmettingshaard wordt.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: