Steun de club met Voetbalpassie van Albert Heijn

In deze moeilijke corona-tijden is er een nieuwe kans om jouw club financieel te steunen. Dat kan via de actie ‘Voetbalpassie’, een samenwerkingsverband van de KNVB met supermarktketen Albert Heijn.

Voetbalpassie werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober kun je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten verzamelen in de AH-app. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten, waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken.

Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Kies in de AH-app v.v. Doetinchem als jouw club en sparen maar!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Hoe meer mensen er sparen voor onze voetbalvereniging, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk óók iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en er worden kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: