Stem op Voetbalvereniging Doetinchem in de Rabo Clubkas Campagne

Ben je rekeninghouder bij de Rabobank? En ben je ook lid van de Rabobank? Zo ja, geef dan twee stemmen aan onze vereniging in de Rabobank Clubkas Campagne! Er is anderhalve ton beschikbaar.

De Rabobank Graafschap (bijna 32.000 leden) heeft dit jaar in totaal 150.000 euro beschikbaar voor verenigingen en stichtingen op sportief, cultureel, recreatief en maatschappelijk gebied.

Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen hoe die anderhalve ton verdeeld moet worden over de diverse verenigingen en stichtingen die meedoen. Je mag maximaal 2 stemmen aan één kandidaat geven.

Rond 5 september krijgen alle Rabobank-leden een kaart met een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Gooi die stemcode niet weg. Tot en met donderdag 19 september kan er digitaal mee gestemd worden via www.rabobank.nl/graafschap (Om snel op onze club te kunnen stemmen, moet je als zoekwoord Voetbalvereniging Doetinchem invullen).

Hoe meer stemmen hoe meer geld

Als je er zeker van wil zijn dat v.v. Doetinchem zo veel mogelijk stemmen krijgt, is het verstandig om 2 stemmen aan onze voetbalclub te geven en geen enkele aan onze ‘concurrenten’. Maar daar ben je natuurlijk helemaal vrij in.

De 150.000 euro wordt verdeeld naar gelang het aantal stemmen dat de betreffende vereniging of stichting heeft gekregen. Er zijn ruim 500 deelnemers. Dus de concurrentie is groot!

Ons doel

Voetbalvereniging Doetinchem heeft het volgende doel gekozen om het geld te besteden:

NIEUW TERRASMEUBILAIR. Het huidige plastic terrasmeubilair is stokoud, versleten en ziet er

door verwering niet meer uit. Nieuwe tafels en stoelen moeten de leden en bezoekers een goede

zit- en recreatieplek opleveren, met prachtig uitzicht op de wedstrijden op het hoofdveld.

We willen voorkomen dat de contributie fors omhoog moet om dat meubilair te kunnen betalen. Daarom willen we graag een ‘greep’ uit de Clubkas van de Rabobank doen.

Door 2 stemmen aan onze vereniging te geven, kun je meewerken aan een geslaagde overval op de Clubkas van de Rabobank en het aanleggen van een ‘geld-pijpleiding’ naar onze clubkas.

Ga voor meer informatie naar de website www.rabobank.nl/graafschap

EN SLA UW SLAG!!!

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: