Stem op V.V. Doetinchem!

Beste leden van v.v. Doetinchem. Ben je rekeninghouder bij de Rabobank? En ben je ook lid van de Rabobank? Zo ja, geef dan twee stemmen aan onze vereniging in de Rabo Clubsupport, de nieuwe naam voor de Rabobank Clubkas Campagne! Er is 200.000 euro beschikbaar.

De Rabobank Graafschap (ongeveer 32.000 leden) heeft dit jaar in totaal twee ton beschikbaar voor verenigingen en stichtingen op sportief, cultureel, recreatief en maatschappelijk gebied.

Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen hoe die 200.000 euro verdeeld moet worden over de diverse verenigingen en stichtingen die meedoen. Je mag maximaal 2 stemmen aan één kandidaat geven. En die geef je toch zeker aan V.V. Doetinchem?!

Ieder Rabobank-lid kan stemmen op de volgende wijze:

• Je logt in op de Rabobank-app of op de website rabobank.nl/graafschap
  • Je klikt ‘Zelf regelen’ aan en vervolgens ‘(Mijn) Lidmaatschap’
  • Dan klikken op ClubSupport
  • Klik vervolgens op ‘Breng je stem uit’
  • Vul in het zoekvenster V.V. Doetinchem in
  • Klik vervolgens – door iedere keer terug te gaan naar het zoekvenster – nog minimaal twee andere clubs of stichtingen aan
  • Heb je naast V.V. Doetinchem nog minimaal twee andere verenigingen aangevinkt, klik dan onderaan de pagina op Stap 2
  • Door twee maal op het +teken achter V.V. Doetinchem te klikken, geef je twee stemmen aan onze voetbalclub. Verdeel de overige drie stemmen over de andere gekozen clubs
  • Klik vervolgens op de balk ‘Stemmen indienen’ en je wordt bedankt voor het stemmen

Hoe meer stemmen hoe meer geld

Als je er zeker van wil zijn dat v.v. Doetinchem zo veel mogelijk stemmen krijgt, is het verstandig om in ieder geval 2 stemmen aan onze voetbalclub te geven en aan onze ‘concurrenten’ hooguit 1. Maar daar ben je natuurlijk helemaal vrij in.

De 200.000 euro wordt verdeeld naar gelang het aantal stemmen dat de betreffende vereniging of stichting heeft gekregen. Er zijn ruim 550 deelnemers. Dus de concurrentie is groot!

Ons doel

Voetbalvereniging Doetinchem heeft het volgende doel gekozen om het geld te besteden:

INVESTERING IN DE JONGSTE JEUGD Om de voetbalclub een nieuwe impuls te geven,

willen we de jeugdafdeling aan de onderkant een flink fundament geven. Dat betekent dat we vooral willen investeren in de jongste leeftijdscategorie, de mini’s (kinderen van 4 t/m 6 jaar). Daarvoor is geld nodig voor passende spelmaterialen, kleding en begeleiding.

We willen voorkomen dat de contributie omhoog moet om die investering te kunnen betalen. Daarom willen we graag een ‘greep’ uit de Clubkas van de Rabobank doen.

Door 2 stemmen aan onze vereniging te geven, kun je meewerken aan een geslaagde overval op de Rabobank-clubkas en het aanleggen van een ‘geld-pijpleiding’ naar ónze clubkas.

Ga voor meer informatie naar de website www.rabobank.nl/graafschap

EN SLA UW SLAG!!!

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: