Sportpark op slot, kantine alleen op donderdagavond open

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Met ingang van maandag 17 juni gaat het sportpark op slot en mogen de voetbalvelden niet meer worden betreden. De reden: de velden moeten groot onderhoud en rust krijgen, om er voor aanvang van het nieuwe seizoen weer frisgroen en fruitig bij te kunnen liggen.

In de zomerperiode is alleen op donderdagavond de kantine nog open. Vanaf 19.30 uur. Dan kunnen de contacten worden aangehaald, kan er zonodig overlegd of vergaderd worden door bestuur en/of commissies of kan er gewoon gezellig door Jan en alleman een drankje worden genuttigd. Voor hen die het voetballen helemaal niet kunnen laten is er op het stuk groen bij het kalkhok op donderdagavond nog de gelegenheid om een balletje te trappen. Maar de velden zelf zijn, tot ze weer open gaan, geheel verboden terrein.

Zoals de zaken er nu voorstaan kunnen de kunstgrasvelden (ook die nog in aanleg is) ergens rond half juli in gebruik worden genomen. Zo gauw dat mag, wordt daarvan melding gemaakt op deze website. Waarschijnlijk een week later (rond 22 juli) zal het trainingsveld bij de kantine weer open gaan. De andere natuurgrasvelden worden, volgens de huidige planning, pas na half augustus weer opengesteld voor gebruik.

Logo

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

Volg ons op Facebook

Archief
Scroll naar top