Programma Achterhoekse senioren spelen

Let the games begin! Maak tijdens de Nationale Sportweek kennis met de allereerste Achterhoekse Senioren Spelen

In de Nationale Sportweek 2019 worden de eerste Achterhoekse senioren spelen georganiseerd. Hieraan doen niet alleen de sportverenigingen op Sportpark Bezelhorst mee, maar ook veel lokale en regionale verenigingen en/of organisaties. Het doel is om zoveel mogelijk senioren in beweging te brengen; er is voor ieder wat wils!

Er zijn steeds meer senioren die te weinig bewegen. Naast de lichamelijke voordelen die het met zich meebrengt, kan het een leuke sociale bezigheid zijn. Bovendien helpt het om je lichamelijk en mentaal fitter te voelen. En er zijn zoveel manieren om in beweging te komen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan naar de Senioren Spelen in Doetinchem!

Laagdrempelig bewegen, denken, ontmoeten, meedoen en vooral samen zijn!

Naast sport en bewegen is er ook aandacht voor:

• Gezondheid
  • Leefstijl
  • Welzijn en welbevinden
  • Beweegadvies/gezondheidscheck
  • Vitaliteit en zorg
  • Voeding
  • Introductie strippenkaart

Praktische informatie:
Entree/meedoen: gratis toegang voor iedereen
Datum: dinsdag 24 en woensdag 25 september 2019
Tijden: van 11:00 tot en met 16:00 uur
Locatie: Sportpark Bezelhorst (Bezelhorstweg 85 te Doetinchem). Douches zijn aanwezig op de locatie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Achterhoekse Senioren Spelen 2019 kunt u contact opnemen met Ger Melissen: gspmelissen@planet.nl of via 06 – 23 233 501.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: