Owen Peters versterkt Doetinchem 1!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Na Jesse van Haarlem is er opnieuw een versterking voor vv Doetinchem 1.
Owen Peters, 19 jaar en afkomstig uit Wehl, komt het team van hoofdtrainer Hans Hendriksen versterken.
Owen komt over van tweedeklasser Concordia Wehl, waar hij een onbetwiste basisspeler in het eerste elftal was.
De multifunctionele speler begon in zijn vroege jeugd bij Concordia Wehl in zijn woonplaats. Al snel bleek dat hij veel talent had en vertrok hij in 2012 naar de jeugdopleiding van Vitesse. Hier heeft hij 5 seizoenen gespeeld, waarna hij ging spelen bij DZC’68. Na twee seizoenen bij de Doetinchemmers keerde hij weer terug bij Concordia. Hier werd hij even later als A-junior al basisspeler in het eerste elftal. Nu kiest hij voor een overstap naar vv Doetinchem. Wij vroegen hem uiteraard waarom.

Owen, als echte Concordia Wehl-man was het zeker een moeilijke keuze voor je om deze overstap te maken?

Tuurlijk was het een moeilijke keuze, ik kom vanaf jongs af aan bij Concordia en dan is zo’n keuze maken erg moeilijk! Ondanks dat denk ik dat het wel een goede keuze is!

Wat is de reden waarom je toch voor Doetinchem gekozen hebt?

De reden dat ik voor Doetinchem heb gekozen is de manier waarop zij willen voetballen. Ik ken deze manier van spelen al vanuit de jeugd van Vitesse en dat spreekt mij heel erg aan. Daarnaast heb ik ook een paar keer meegetraind en er lopen hele goede voetballers rond waardoor ik mezelf alleen maar meer ga ontwikkelen!

Wat zijn je verwachtingen voor aankomend seizoen? Voor jou persoonlijk en als team?

Ik weet dat Doetinchem een goede ploeg is en bovenin meedraait in de 3e klasse, dus de doelstelling is als team zijnde promoveren! Persoonlijk wil ik mezelf ontwikkelen, ik wil een betere voetballer worden! En het zou mooi zijn als ik voor het team belangrijk kan zijn met doelpunten en assists!
Ik heb er erg veel zin in en weet zeker dat we een mooi seizoen tegemoet gaan!

Welkom bij de club Owen en veel succes!

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Volg ons op Facebook

Archief
Scroll naar top