Nog één beperkende corona-maatregel in de kantine

Met ingang van zaterdag 25 september is het niet meer verplicht om anderhalve meter afstand te houden op het sportcomplex, in de kleedkamers en in de kantine. Toch mag in sportkantines nog niet alles. Voor het zittend eten en drinken in het speciaal daarvoor afgescheiden horecagedeelte van de kantine is het tonen van de vaccinatie-QRcode verplicht, in combinatie met een identiteitsbewijs.

In de kantine op ons sportpark zal duidelijk aangegeven staan voor welk gedeelte de verplichting tot het tonen van dit zogenoemde coronatoegangsbewijs geldt. Buiten dit gedeelte is het nuttigen van een drankje of een hapje alleen staande toegestaan.

Het meenemen van een snack of een drankje (geen glaswerk!) naar het buitenterras is geoorloofd. Daar mag het ook zittend worden genuttigd.

Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar zo zijn nu eenmaal de regels zoals die door de overheid zijn opgelegd. We mogen nog blij zijn dat de voorschriften voor de sportkantines iets soepeler zijn dan de regels zoals die in de echte horecazaken gelden.

Mondkapje mag

Voel jij je door al deze versoepelingen niet echt veilig in de kantine, draag dan gerust een mondkapje. En maak voor binnenkomst gebruik van het handendesinfectie-apparaat zoals dat in de hal staat en door onze scorebordsponsor Univé is beschikbaar gesteld. Uiteindelijkzijn we er met zijn allen verantwoordelijk voor dat een coronabesmetting ver van ons vandaan blijft.

Het bestuur is blij dat er met in achtneming van bovenstaande beperking weer volop gevoetbald en samengekomen kan worden op ons mooie sportcomplex. We wensen iedereen veel sportplezier toe, passief dan wel actief.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

wo
20:00 Algemene ledenvergadering @ kantine vv Doetinchem
Algemene ledenvergadering @ kantine vv Doetinchem
nov 10 @ 20:00 – 22:00
Agenda wordt per mail naar de leden verzonden.