Nieuwjaarsinstuif op zondag 8 januari

Op zondag 8 januari wordt in onze kantine de nieuwjaarsinstuif gehouden, vanaf 15.30 uur, onder het voorbehoud dat corona niet opnieuw roet in het eten gooit, zoals dit jaar. Iedereen is van harte welkom. Vooraf, vanaf 14.00 uur, is de traditionele wedstrijd tussen het huidige Doetinchem-1 en een team van ‘Doetinchem Old Stars’.

Andere seniorenteams die voorafgaand nog een wedstrijdje tegen elkaar willen spelen (Doetinchem-2, -3, -4, -5 of het G-team) kunnen dat vanaf 12.00 uur. Dat mag als 11-tallen tegen elkaar op een heel veld, maar ook als 7-tallen op een half veld. Teams die daarvoor een veld en kleedkamers willen reserveren dienen contact op te nemen met Jan Klomp (06 – 25 400 243).

Met ingang van maandag 9 januari kunnen de gebruikelijke doordeweekse trainingen weer van start gaan en zal ook de kantine weer op de gebruikelijke tijden open zijn.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: