Nieuwjaarsinstuif definitief geschrapt

De nieuwjaarsinstuif van v.v. Doetinchem gaat definitief niet door.

Omdat de kantine zeker tot 25 januari nog niet open mag en er tot die tijd ook geen publiek op het sportpark mag komen, heeft de aanvankelijke verschuiving van 9 naar 23 januari geen soelaas gebracht. Het bestuur heeft daarom besloten dat er, vanwege de nog geldende coronamaatregelen, definitief een streep door de nieuwjaarsinstuif gaat.

Dat geldt ook voor de wedstrijd Doetinchem-1 tegen Doetinchem-oldstars, die traditioneel aan de instuif is gekoppeld. Deze wedstrijd zal nu waarschijnlijk aan het eind van het seizoen (ergens in juni) worden gespeeld. De definitieve datum wordt tegen die tijd bekendgemaakt. Hopelijk kan dan, ook door de toeschouwers, de kantine weer volop worden gebruikt. En zal de sfeer wellicht als vanouds kunnen zijn.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: