Word lid bij v.v. Doetinchem

Wil je lid worden van onze vereniging? Hartstikke leuk! Aanmelden doe je via ons aanmeldformulier. Als je het formulier hebt verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Word lid door het Meedoenarrangement

Gebrek aan geld mag geen reden zijn om niet mee te doen. Het Meedoenarrangement heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten zodat je mee kunt doen aan de samenleving. Via de toegekende punten kan je een keuze maken uit verschillende activiteiten.

Klik hier om naar de website van het Meedoenarrangement te gaan.

Velden met een * zijn verplicht.

Kosten

De bedragen zijn inclusief de aanschafkosten van de wedstrijdkleding – shirt, korte broek en lange kousen – en ook het wekelijks wassen daarvan op kosten van de club.

Aanmelden

Elke dinsdagavond is in het clubhuis op sportpark De Bezelhorst vanaf 19.30 uur altijd een bestuurs- of een commissielid aanwezig.