Kersvers walking-football-lid Edie Bosch overleden

Hij was nog maar amper tien weken lid van onze vereniging als deelnemer van de walking-footballgroep, toen het noodlot toesloeg. Edie Bosch is op 80-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een ernstige beroerte.

Edie meldde zich samen met zijn vriendin Doortje een paar maanden geleden aan voor het walking-football en ze genoten met hun tweeën meteen volop. Aan dat plezier kwam abrupt een einde toen Edie op 12 november een beroerte kreeg. Toen daar ook nog een fikse longontsteking bij kwam, overleed hij op 21 november.

De afscheidsdienst is op woensdag 27 november om 14.00 uur in de kerk Heilige Martinus in Gaanderen. Aansluitend is er nog een bijeenkomst in de aula van crematorium Slangenburg, waarna de crematie zal plaatsvinden.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: