Kantine in zomer (vanaf 1 juli) alleen nog op donderdag open

Vanaf vrijdag 1 juli tot en met vrijdag 12 augustus, zal de kantine in de weekenden dicht zitten en doordeweeks alleen nog op donderdagavond open zijn. Teams/groepjes die die avond willen trainen, vergaderen of overleggen kunnen dan na afloop nog in de kantine terecht voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje.

Tot en met 30 juni is de kantine op donderdagavond sowieso open en verder op dinsdag alleen wanneer de veteranen voldoende mensen hebben om te trainen en na afloop nog een drankje willen nuttigen. Op woensdagmiddag is de kantine tot eind juni nog open voor de walking-footballers.

Nu het eerste elftal na de 2-3 overwinning op Trekvogels nog in de nacompetitie zit, zal de kantine op dinsdag 14 juni zeker nog open zijn, omdat de selectie dan die avond nog traint. En wanneer Doetinchem-1 op 15 juni ook de volgende wedstrijd – uit tegen Brakkenstein – wint, dan is de kantine vanwege de finalewedstrijd in ieder geval ook op zondag 19 juni open.

Teams die tot 1 juli op zondag nog een balletje willen trappen en daarna nog de kantine in willen, moeten voor de mogelijkheden even contact opnemen met de kantinebeheerders Jacqueline Scheidt (06 – 1461 8625) en Stephan Rooks (06 – 2879 4433).

Met ingang van zaterdag 13 augustus is de kantine, naar behoefte, in ieder geval weer op de normale tijden open.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: