De kantine mag weer ouderwets open

Sinds 26 januari mochten we al weer voetballen in wedstrijdverband, nu mag ook de kantine weer ouderwets open.

Het publiek mag weer volop langs de lijn staan, zonder anderhalve meter afstand tot elkaar te hoeven houden. En ook in de kantine zijn verplichtingen als het tonen van een coronatoegangsbewijs (CTB), het dragen van een mondkapje, het innemen van een vaste zitplaats en de anderhalve-meter-afstand-regel van de baan.  Sinds op 25 februari de laatste coronamaatregel (het tonen van een CTB) verviel, is alles weer bij het oude.

Natuurlijk blijft de kantine niet onbeperkt open (zoals nu aan de horeca is toegestaan), maar worden wel de gebruikelijke openingstijden uit het pre-coronatijdperk weer gehanteerd; alles geheel afgestemd op het trainings- en wedstrijdprogramma.

Het is nu alleen hopen dat de vele nog resterende competitiewedstrijden kunnen worden uitgespeeld en dat een of andere nieuwe corona-variant geen roet meer in ons voetbalmenu strooit.

Alhoewel we nu ook weer volop van de kleedkamers, douches en toiletten gebruik kunnen maken zonder een mondkapje te hoeven dragen of een geldig CTB te hoeven tonen,  voor iedere speler en sportparkbezoeker (jong of oud) geldt nog wel steeds: blijf thuis als je positief bent getest of corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt. Voorkom dat je een ander onverhoopt toch nog besmet.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: