Jesse van Haarlem komt vv Doetinchem 1 versterken!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De 19-jarige linksbenige speler komt over van stadgenoot VIOD, waar hij het afgelopen jaar in het eerste elftal speelde.
Jesse heeft bijna zijn hele jeugd bij VIOD gespeeld, op een uitstapje van twee seizoenen Zelos in Zelhem na.
Vanuit de JO-19 kwam hij afgelopen seizoen bij de eerste selectie van Viod, maar dit werd vanwege de Corona een kort seizoen.
Nu maakt hij de overstap naar Doetinchem.

Jesse, waarom heb je besloten om bij vv Doetinchem te gaan spelen?

Ik heb besloten om bij Doetinchem te gaan voetballen omdat veel van mijn vrienden in het team zitten en toen het aanbod er kwam heb ik mee getraind en verwonderde mij van het niveau van dit team.

Je gaat nu van VIOD, een tweedeklasser, naar de derde klasse. Voelt dat niet als een stap achteruit?

Ik ga inderdaad van een 2e klasser naar een 3e klasser, maar dit voelt totaal niet als een degradatie. Doetinchem doet niks ter onder vergeleken met Viod. Doetinchem kan ook zeker goed meedraaien in de 2e klasse, dat weet ik zeker.

Kende je al veel spelers van vv Doetinchem 1?

Ik kende al zeker wat jongens van vv Doetinchem. Sommige jongens kende ik alleen van gezicht en sommige jongens zijn buiten het veld al goede vrienden van me.

Wat zijn je verwachtingen voor het volgende seizoen? Zowel voor jezelf, als van het team?

Mijn verwachtingen voor volgend seizoen van het team zijn dat we mee gaan doen voor het kampioenschap. Ik ben nu de laatste weken aan het mee trainen en zie echt dat het niveau en kwaliteit van jongens heel hoog is en ik weet zeker dat mogelijk is . De verwachtingen van mijzelf is moeilijk om te zeggen, want ik zou graag een basisplaats krijgen, maar dat wilt iedereen in dit team en iedereen laat ook zien dat ze dat willen. Ik moet mezelf laten zien voor die plek en 100% inzet geven.

Jesse, welkom bij vv Doetinchem en veel succes het komende seizoen!

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

Geen activiteiten.

Volg ons op Facebook

Archief
Scroll naar top