Help mee op de klussendag (7 september)

Ook aan het begin van het komende seizoen (2019/2020) houden we weer een klussendag. Dit keer op zaterdag 7 september. Zo’n dag is natuurlijk pas geslaagd als er voldoende leden/vrijwilligers komen helpen. Dus meld je aan!

Wat willen we gaan doen?

– Het onkruid rondom het clubgebouw laat zich (dankzij de regen van de laatste tijd) weer volop zien. Dat moet grondig worden gewied.

– Omdat er dankzij de regen niet meer hoeft te worden gesproeid, is het plastic van de reclameborden rond het hoofdveld inmiddels verwijderd. Maar bij sommige borden moet toch nog bruine aanslag, afkomstig van het ijzerhoudende grondwater, worden weggepoetst.

– Ook de keuken en de kantine behoeven een grote schoonmaakbeurt, zodat ze weer glimmend het nieuwe seizoen in kunnen.

– Het bestaande terras is, dankzij hulp van de gemeente, al met een nieuw deel uitgebreid. Maar het oude gedeelte moet nog van nieuwe bestrating worden voorzien. De materialen zijn al beschikbaar. Alleen de helpende handen ontbreken nog.

– En zoals iedereen reeds heeft kunnen zien, is er al een flink begin gemaakt met de schilderwerkzaamheden aan ons clubgebouw, inclusief de kleedkamers. Maar met de hulp van velen op de klussendag kunnen we het karwei misschien grotendeels tot een goed einde brengen.

Dus mensen, kom en laat je handen wapperen. We hebben je hulp hard nodig. We beginnen al om 08.00 uur. Maar als je (maximaal) een uurtje later komt, is ook niet erg. Een lunchpakketje hoef je niet mee te nemen. Voor de inwendige mens wordt gezorgd, zowel qua warme en koude drank als qua heerlijke hap.

Laat wel even aan secretaris Jan Klomp weten dat je komt (tel. 06 – 25 400 243, e-mail jan.h.m.klomp@hetnet.nl). Wij willen voorkomen dat we te veel drank en eten overhouden. Weggooien = zonde! Dus meld je aan.
Ook al kun je maar een halve dag, je helpende handen zijn van harte welkom.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: