Geef je stem aan onze club

Ben je rekeninghouder bij de Rabobank? En ben je ook lid van de Rabobank? Zo ja, geef dan je stem aan onze vereniging in de Rabo ClubSupport campagne! Je kunt nog stemmen tot en met dinsdag 27 september.

De Rabobank Graafschap (bijna 32.000 leden) heeft ook dit jaar weer veel geld beschikbaar voor verenigingen en stichtingen op sportief, cultureel, recreatief en maatschappelijk gebied. Het bestedingsdoel van onze club is dit keer nieuwe netten voor de nieuw geverfde ballenvangers achter de goals op het hoofdveld.

De palen van de ballenvangers waren door regelmatige beregening van het veld bruin uitgeslagen, doordat de gemeente daarvoor ijzerhoudend grondwater gebruikt. Deze palen zijn nu blauw geschilderd. En dat bood tevens de kans om de netten, waar her en der grote gaten in zaten, te vervangen door nieuwe exemplaren. Daarmee heeft ons hoofdveld een betere uitstraling gekregen. Maar dat heeft wel geld gekost.

Ieder lid van de Rabobank mag drie stemmen uitbrengen op de diverse verenigingen en stichtingen die meedoen aan Rabo ClubSupport. Als je er daarvan één aan onze club geeft, zijn we hartstikke blij. Hoe meer stemmen we krijgen hoe hoger de bijdrage zal zijn uit de Rabo-geldpot.

Je kunt stemmen met behulp van de stemcode die je per post of digitaal hebt gekregen. Het kan via de website www.rabo-clubsupport.nl (Om snel op onze club te kunnen stemmen, moet je als zoekwoord vvDoetinchem invullen).

Alvast hartstikke bedankt voor je stem.

Het bestuur.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: