Doetinchem 1 start nieuwe seizoen weer in 3C

Doetinchem-1 staat aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. Opnieuw is onze hoofdmacht ingedeeld in de klasse 3C van de KNVB.
In de bekercompetitie vechten ‘De Wapendragers’ samen met Etten, Loil en Warnsveldse Boys voor een plek in de volgende ronde.

De selectie kent een aantal mutaties ten opzichte van vorig seizoen. Niels Hondelink en Mehmet Bal zijn gestopt als speler en hoofdtrainer John Leeuwerik heeft de club na 4 succesvolle seizoenen verlaten. Hij is nu hoofdtrainer van competitiegenoot HC’03.
Cristian Arévalo de Weever is gestopt als assistent-scheidsrechter voor het eerste elftal. Hij gaat deze functie bekleden voor de KNVB.

Hans Hendriksen, oud-jeugdspeler van Doetinchem, is de nieuwe hoofdtrainer. Hij is er twee jaar tussenuit geweest. Daarvoor was Hans trainer van respectievelijk SVDW’75, Zelos en Gendringen.
Hij wordt aankomend seizoen geassisteerd door Iwan Schoppema. De twee zijn oud-teamgenoten van elkaar en kennen elkaar door en door. Iwan is zelf trainer geweest van DZC’68 2.

Rob Nijkamp is de nieuwe assistent-scheidsrechter. Het afgelopen seizoen heeft hij dit al enkele wedstrijden gedaan bij Doetinchem-1.

Kees Verbeucken is toegevoegd bij het team als leider. Kees is een bekende binnen de club en wil deze uitdaging graag aangaan.

Ook is er een aantal nieuwe spelers te bewonderen.
Enkele spelers keren weer terug op het oude nest, waar ze als jeugdspeler ooit zijn vertrokken. Max van der Velpen (foto) komt terug van DZC’68. Hier maakte hij afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal. Ook doelman Sjoerd Heesen en Dennis Kappert zijn teruggekeerd van DZC’68. Laatstgenoemde kwam vorig seizoen terug op de Bezelhorst maar heeft dat jaar afgemaakt in het zaterdagteam van Doetinchem. Danny Keuben keert terug van Viod.
Verder zijn Gerard Bloemenkamp, Samir Hammadi, Ahmet Ersoy en Muhammed Ertekin weer van de partij, na een stop van een of enkele jaren.
Helemaal nieuw bij de selectie zijn Wouter Dekker (ex HC’03 en DCS), Furkan Usta (ex DZC’68, Graafschap en Vitesse).

We heten ze allemaal welkom (terug) bij de club en het eerste elftal en hopen op een succesvol seizoen!

Doetinchem 1 start het nieuwe seizoen

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: