UPDATE CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM (d.d. 4 september)

CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

ALGEMEEN (voor spelers):

• Heb je gezondheidsklachten die wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd buiten de trainingen en wedstrijden minimaal 1,5 meter afstand.
  • Vermijd de drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Gebruik geen bidons/drinkflessen van anderen. Neem er zelf een mee van huis.

VOOR JEUGDSPELERS tot 18 jaar:

• Je mag naast trainen ook wedstrijden spelen tegen spelers in je eigen leeftijdscategorie, ook tegen teams van andere clubs. Omkleden op de club mag weer, evenals douchen. De kleedkamers mogen weer gebruikt worden.

VOOR VOLWASSEN SPELERS (18 jaar en ouder):

• Je mag niet alleen trainen maar ook weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Omkleden op de club is sinds 5 juni al weer toegestaan. Ook de douches mogen weer worden gebruikt. Maar in de kleedkamers en onder de douches geldt nog wel de minimale afstand van anderhalve meter tot elkaar.

VOOR TOESCHOUWERS (OOK OUDERS):

• Toeschouwers bij de trainingen en/of eventuele wedstrijden zijn sinds 26 juni weer toegestaan. Maar zij mogen alleen nog maar zittend toekijken, op minimaal anderhalve meter van elkaar.

BEZOEKERS:

• Bezoekers op ons sportpark zijn, sinds de versoepelingen van 26 juni, ook weer toegestaan, maar moeten zich wel houden aan boven- en onderstaande regels.

GEBRUIK TERRAS EN KANTINE:

• Sportkantines en terrassen mogen tussen 06.00 en 24.00 uur open zijn.
  • Op het terras en in de kantine geldt nog wel de anderhalve-meter-afstandsregel, uitgezonderd mensen uit hetzelfde huishouden. Staan in de kantine en op het terras is niet toegestaan. Het innemen van een zitplaats is geboden.
  • Graag zoveel mogelijk contactloos betalen.

Alleen als we ons aan de regels houden blijven we gezond

en krijgt het Corona-virus geen vat op ons.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: