UPDATE CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM (d.d. 26 november)

CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

ALGEMEEN (voor spelers):

• Heb je gezondheidsklachten die wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd buiten de wedstrijden minimaal 1,5 meter afstand.
  • Vermijd de drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Gebruik geen bidons/drinkflessen van anderen. Neem er zelf een mee van huis.

VOOR JEUGDSPELERS tot 18 jaar:

• De doordeweekse trainingen liggen voorlopig stil, tot zondag 19 december. Je mag nog wel wedstrijden spelen, als die maar vóór 17.00 uur afgelopen zijn. Omkleden op de club mag, evenals douchen. De kleedkamers mogen door jullie ook zonder coronatoegangsbewijs worden gebruikt.

VOOR VOLWASSEN SPELERS (18 jaar en ouder):

• De doordeweekse trainingen liggen voorlopig stil, tot zondag 19 december. Je mag nog wel wedstrijden spelen, als die maar vóór 17.00 uur afgelopen zijn. Omkleden en douchen in de kleedkamers is alleen toegestaan op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs. Heb je zo’n bewijs niet, dan thuis omkleden en douchen.
  • Bovendien moet je zowel buiten (niet op het veld) als in de kleedkamer en onder de douche anderhalve meter afstand tot elkaar houden.

VOOR TOESCHOUWERS (OOK OUDERS):

• Toeschouwers bij de wedstrijden zijn tot zondag 19 december niet toegestaan. Voor hen is het sportpark niet toegankelijk. Alleen strikt noodzakelijke rij-ouders mogen tijdens wedstrijden langs de lijn staan, op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.

BEZOEKERS:

• Bezoekers op ons sportpark zijn tot zondag 19 december niet toegestaan, tenzij het gaat om vrijwilligers die nodig zijn om de wedstrijden goed te laten verlopen (zoals o.a. scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, bestuurs- en commissieleden). Verder mogen tijdens jeugdwedstrijden alleen strikt noodzakelijke rij-ouders tijdens wedstrijden langs de lijn staan, op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.

GEBRUIK TERRAS EN KANTINE:

• Sportkantines en terrassen mogen tussen 05.00 en 17.00 uur open zijn voor sporters.
  • Zowel in de kantine als op het terras is het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs vereist. Staan in de kantine en op het terras is niet toegestaan. Het innemen van een zitplaats is verplicht. Pas als de zitplaats is ingenomen mag het mondkapje af.
  • Graag zoveel mogelijk contactloos betalen.

Alleen als we ons aan de regels houden blijven we gezond

en krijgt het Corona-virus geen vat op ons.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: