UDATE CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM (d.d. 5 juni)

CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

ALGEMEEN (voor spelers):

• Heb je gezondheidsklachten die wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd buiten de trainingen en wedstrijden minimaal 1,5 meter afstand.
  • Vermijd de drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Gebruik geen bidons/drinkflessen van anderen. Neem er zelf een mee van huis.

VOOR JEUGDSPELERS tot 18 jaar:

• Je mag naast trainen ook wedstrijden spelen tegen spelers in je eigen leeftijdscategorie, ook tegen teams van andere clubs. Omkleden op de club mag weer, evenals douchen. De kleedkamers mogen weer gebruikt worden.

VOOR VOLWASSEN SPELERS (18 jaar en ouder):

• Je mag voorlopig alleen trainen of onderling oefenwedstrijdjes spelen tegen teams van de eigen vereniging. Omkleden op de club is sinds 5 juni weer toegestaan. De kleedkamers mogen weer gebruikt worden, evenals de douches. Maar in de kleedkamers en onder de douches geldt nog wel de afstand van anderhalve meter tot elkaar.

VOOR TOESCHOUWERS (OOK OUDERS):

• Toeschouwers bij de trainingen en/of eventuele wedstrijden zijn niet toegestaan. Ouders dienen hun kind voor de poort af te zetten en daar na afloop van de training/wedstrijd ook weer op te halen. Een uitzondering geldt sinds 5 juni voor de chauffeurs/begeleiders van bezoekende teams. Ouders/verzorgers die vervoer naar uitwedstrijden verzorgen vallen onder teambegeleiding en mogen dus op de sportaccommodatie c.q. langs de lijn aanwezig zijn.

BEZOEKERS:

• Bezoekers op ons sportpark zijn, zo lang de geldende coronamaatregelen duren, niet toegestaan. Een uitzondering geldt sinds 5 juni voor de chauffeurs/begeleiders van bezoekende jeugdteams bij de wedstrijden om de KNVB Regiocup. Ouders/verzorgers die vervoer naar uitwedstrijden verzorgen vallen onder teambegeleiding en mogen dus op de sportaccommodatie c.q. langs de lijn aanwezig zijn.

GEBRUIK TERRAS EN KANTINE:

• Sportkantines en terrassen mogen tussen 06.00 en 22.00 uur open zijn. Voorlopig zijn bij v.v. Doetinchem kantine en terras alleen open op zaterdag en zondag (in principe van 12.00 tot 16.00 uur) en op donderdagavond (van 19.00 tot 22.00 uur). Zowel op zaterdag als zondag kan de openingstijd worden verruimd of verkort naar gelang het aanbod aan activiteiten. Graag vooraf overleg met kantinebeheerder Stephan Rooks (tel. 06 – 2879 4433)
  • Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht. Aan een tafel mogen maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar zitten. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Bezoekers uit hetzelfde huishouden mogen met meer mensen op minder dan 1,5 meter afstand aan een tafel. Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan. Zelfbediening mag niet.
  • Zowel in de sportkantine als op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan. Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Er mag (ook ter plekke) voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
  • Graag zoveel mogelijk contactloos betalen.

Alleen als we ons aan de regels houden blijven we gezond

en krijgt het Corona-virus geen vat op ons.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: