CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

ALGEMEEN (voor spelers):

• Heb je gezondheidsklachten die wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ben je 27 jaar of ouder? Houd minimaal 1,5 meter afstand.
  • Vermijd de drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Gebruik geen bidons/drinkflessen van anderen. Neem er zelf een mee van huis.

VOOR JEUGDSPELERS (inclusief jongvolwassenen t/m 26 jaar):

• Je mag voorlopig alleen trainen. Omkleden op de club is niet mogelijk. De kleedkamers moeten gesloten blijven. Dus kleed je thuis om en douche daar ook.

VOOR SENIORENSPELERS (27 jaar en ouder):

• Je mag voorlopig alleen trainen. Maar dat mag slechts in groepjes van vier personen. En die vier personen moeten dan ook nog anderhalve meter afstand tot elkaar houden.

VOOR TOESCHOUWERS (OOK OUDERS):

• Toeschouwers bij de trainingen zijn niet toegestaan. Ouders dienen hun kind voor de poort af te zetten en daar na afloop van de training ook weer op te halen.

BEZOEKERS:

• Bezoekers op ons sportpark zijn, zo lang de lockdown en de strenge coronamaatregelen duren, niet toegestaan.

Alleen als we ons aan de regels houden blijven we gezond

en krijgt het Corona-virus geen vat op ons.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: