CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

CORONA-REGELS BIJ V.V. DOETINCHEM

ALGEMEEN:

• Heb je gezondheidsklachten die wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ben je 18 jaar of ouder? Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, uitgezonderd tijdens het sporten.
  • Vermijd de drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Gebruik geen bidons/drinkflessen van anderen. Neem er zelf een mee van huis.

VOOR JEUGDSPELERS:

• De leider communiceert met de teamleden of je op de club kunt omkleden en douchen, of dat je dit thuis moet doen. Als goed gastheer geven we bij het omkleden en douchen voorrang aan de bezoekende teams.
  • Het kan zijn dat jij je ook bij uitwedstrijden (zoals o.a. bij ESA in Arnhem) niet kunt douchen en omkleden. Ook dan laat de teamleider dit aan jou weten.
  • Het bestuur adviseert bij uitwedstrijden van jeugdteams dat de chauffeur een mondkapje draagt en dat de jeugdleden plaatsnemen op de achterbank. Een eventuele andere volwassene op de bijrijdersstoel wordt eveneens dringend gevraagd om een mondkapje te dragen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje op.
  • Jeugdspelers (tot 18 jaar) hoeven ook bij het omkleden en douchen geen anderhalve meter afstand te houden.

VOOR SENIORENSPELERS:

• Bij thuiswedstrijden en trainingen van seniorenteams is het aantal volwassenen dat gelijktijdig in de kleedkamer mag zijn 8. In het geval er per team geen twee kleedkamers beschikbaar zijn, dient er in etappes te worden omgekleed en gedoucht. In het uiterste geval moet er thuis worden omgekleed en gedoucht.
  • In de doucheruimte mogen alleen de twee buitenste van de vier douches worden gebruikt, zodat de regel van anderhalve meter afstand kan worden nageleefd.
  • Let wel: voor senioren is de 1,5 meter afstand-regel alleen op het veld losgelaten; daarbuiten (dus ook in de kleedkamers) geldt deze vanzelfsprekend wel.
  • Er mogen maximaal 3 spelers in de dug-out zitten, met onderlinge afstand van 1,5 meter. Voor de overige reservespelers moeten extra stoelen worden geplaatst naast de dug-out, op 1,5 meter van elkaar. Leiders/trainers: Stoelen uit rookhol pakken.
  • Iedere speler neemt van thuis zelf een gevulde waterbidon mee. Het gebruik van een bidon van een ander is niet toegestaan.
  • Bij vervoer naar uitwedstrijden adviseert het bestuur, bij meerdere volwassenen in een auto, een mondkapje te dragen.

VOOR TOESCHOUWERS (OOK OUDERS):

• Toeschouwers/bezoekers moeten de aangegeven looplijnen volgen.
  • Langs de lijn moeten de toeschouwers minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar houden. Alleen gezinsleden mogen dichter bij elkaar staan.
  • Ook op de tribune moeten toeschouwers onderling anderhalve meter afstand houden.

VOOR BEZOEKERS VAN DE KANTINE:

• Gebruik de aangegeven ingang van de kantine en registreer je in de hal met naam en telefoonnummer op de lijst die op de statafel ligt. (Die gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en kunnen worden gebruikt voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD).
  • Desinfecteer daarna je handen met het in de hal aanwezige materiaal.
  • Doe in de kantine je bestelling, betaal bij voorkeur met pincard en verlaat de kantine met de consumpties in je handen via de aangegeven uitgang. En zoek vervolgens – indien beschikbaar – een plaatsje op het terras, op anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Wil je in de kantine blijven, dan mag dit alleen op een zitplaats op anderhalve meter van elkaar.

Alleen als we ons aan de regels houden blijven we gezond

en krijgt het Corona-virus geen vat op ons.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten: