Betreden sportpark verboden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De gemeentelijke sportparken zijn – vanwege het corona-virus – voorlopig tot verboden gebied verklaard, dus ook onze voetbalvelden. Omdat er nu toch niet mag worden gevoetbald, gaat de gemeente al volgende week (vanaf 6 april) beginnen met het onderhoud van de natuurgrasvelden.

Die eerste onderhouds- en rustperiode duurt tot 1 juni. Daarna mogen de velden tot en met 20 juli weer worden gebruikt. Tenminste als de corona-crisis dat toelaat. Wat zeker is, is dat de natuurgrasvelden van 20 juli tot 24 augustus opnieuw op slot gaan voor een tweede rust- en herstelperiode. Op die manier kunnen, als het een beetje meezit, de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in de laatste week van augustus definitief van start gaan. En dat alles overigens wel onder het voorbehoud dat de maatregelen rond de carona-crisis dan geheel of grotendeels zijn opgeheven.

Voorlopig betekent het in ieder geval dat de voetbalvelden op sportpark De Bezelhorst tot 1 juni niet betreden mogen worden. Wie dat toch doet, wordt weggestuurd en loopt bovendien de kans om door een van de gemeentelijke opsporingsambtenaren op de bon te worden geslingerd. En op zo’n boete zit natuurlijk niemand te wachten. Ook het bestuur zal toezien op de naleving van het verbod.

Als de plannen worden gewijzigd, zul je dat op deze website kunnen lezen. Via deze website kun je ook te weten komen welke activiteiten er in de periode 1 juni tot 20 juli op de velden kunnen/mogen plaatsvinden. Dan blijf je in ieder geval, wat v.v. Doetinchem betreft, op de hoogte van het laatste nieuws.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

Volg ons op Facebook

Archief
Scroll naar top