Betreden sportpark verboden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Het is uit met de pret. De gemeentelijke sportparken zijn – vanwege het corona-virus – voorlopig tot verboden gebied verklaard, dus ook onze voetbalvelden.

Dat betekent dat iedereen die zich toch op de voetbalvelden begeeft wordt weggestuurd en bovendien nog de kans loopt om door een van de gemeentelijke opsporingsambtenaren op de bon te worden geslingerd. En op zo’n boete zit natuurlijk niemand te wachten. Ook het bestuur zal toezien op de naleving van het verbod.

Intussen krijgen alle natuurgrasvelden de kans om zich in alle rust te herstellen. Want zoals inmiddels ongetwijfeld bij iedereen bekend is, worden er voorlopig (zeker tot 6 april en mogelijk nog langer) ook geen wedstrijden en trainingen op de velden afgewerkt.

Hoe de KNVB met de afgebroken competities omgaat is nog onbekend. Ga er voorzichtigjes maar van uit dat de bal voor het einde van het seizoen niet meer aan het rollen komt, alhoewel de officiële beslissing daarover nog niet is genomen (dat gebeurt uiterlijk 6 april).

Het is overigens niet verkeerd om af en toe eens een blik te werpen op de website van de KNVB (www.knvb.nl/oost). Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Stem mee!

Wat vind je van de vernieuwde website?

Laden ... Laden ...

Aankomende activiteiten:

Volg ons op Facebook

Archief
Scroll naar top