Zeddam/St. Joris jo9-1- Doetinchem jo9-1 1-4

• Zeddam/St. Joris jo9-1- Doetinchem jo9-1 1-4
3 april 2017
We spelen deze zaterdag tegen de combinatieclub uit Zeddam en Braamt. om 10.30 uur fluit de scheidsrechter voor t begin en we beginnen erg slap aan de wedstrijd. De passing is matig de inzet is er gewoon niet. En hoe het komt vragen we ons echt af.

De warming up verliep echt goed en aan het tijdstip kon het ook al niet liggen. Toch krijgen wij de eerste 2 grote kansen. 2 keer zet Finn met een geweldige pass guus alleen voor de keeper, maar 2x ging Guus erg slordig met de kansen om. Jayden redde nog een keer erg goed door zn goal uit te komen en voorkwam daarmee de 1-0. De 1-0 kwam er uiteindelijk toch. Na slordig balverlies en matig uitverdedigen was het terecht 1-0 voor Zeddam/St. Joris.

het is aan Jayden te danken dat t maar 1-0 staat. In de rust een donderspeech gehouden en de kinderen begrepen ook dat t na de rust heel anders zou moeten. En dat t anders ging was al snel duidelijk.. er werd sneller overgespeeld, er werd goed verdedigd en we begonnen ook meer mogelijkheden te creëren.

Al snel maakte Guus de 1-1 en even later met een mooie volley de 1-2. We waren los en de ene na de andere mooie aanval werd er op de erg slechte grasmat gelegd, en steeds waren kyano en Finn erbij betrokken. Even later maakte Guus zn derde goal na goed doorzetten van Mohamed 1-3. De beslissing was gevallen. we moesten nog 8 minuten spelen en Guus werd op links weggestuurd door Erik en Guus gaf de bal mooi voor op uitblinker Finn die bepaalde de eindstand op 1-4. Bradley ging nog een keer op avontuur en helaas kwam hij niet tot scoren.

Uiteindelijk wel verdiend gewonnen,  maar wel op basis van de 2e helft. We spelen de laatste weken steeds een zeer moeizame 1e helft en na wat aanwijzingen steeds weer een goede 2e helft.
Hopelijk spelen de jongens de volgende wedstrijden vanaf het begin meteen goed.
al mogen we wel tevreden zijn hoe de kinderen zich steeds weer herstellen en dat is wel een compliment waard.

Woensdagavond spelen we thuis tegen SDOUC jo9-2. aanvang 18.30 uur.