Zeddam- Sint Joris 2 - Doetinchem 2

• Zeddam- Sint Joris 2 - Doetinchem 2
13 september 2017

Na een goede start in de beker met een mooie overwinning op Ulftse Boys (4-0) stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Zeddam- Sint Joris 2 was de tegenstander en de wedstrijd werd gespeeld in Zeddam. Om 8:10u werd er verzameld op de Bezelhorst voor de teamfoto en een persoonlijke foto voor de plaatjes actie van de DEKAmarkt. Voor sommige bleek deze tijd een obstakel dit zorgde helaas voor noodgedwongen wijzigingen in de basis elf. Ivar, Danny en Mert waren er vanuit het eerste elftal bij en Glenn uit het vijfde verdedigde het

doel. Doetinchem 2 zette vroeg druk en had na een wat rommelig begin het betere van het spel. Hierdoor kreeg het een aantal kansen maar de 1-0 bleef uit. Ivar zette goed druk en kwam hierdoor oog in oog met de keeper hij faalde niet en bij rust stond het 1-0. Vlak voor rust kwam Doetinchem voor 10 minuten met een man minder te spelen maar dit resulteerde niet direct in grote kansen voor Zeddam Sint Joris. In de tweede helft kwam Ivar met een knappe actie wederom voor de keeper en scoorde opnieuw, 2-0. Het 2e is de beker goed gestart met twee overwinningen en is met een mooi doelsaldo (6-0) 1e in de poule. Volgende week speelt het 2e zijn laatste poule wedstrijd thuis tegen VIOD 11:00u.