Wedstrijdverslag vv Doetinchem6- Viod11

• Wedstrijdverslag vv Doetinchem6- Viod11
31 oktober 2016

Na het vrije weekend stond vandaag voor ons de stadsderby tegen Viod11 op het programma.
Dit elftal was eerder al bestudeert tegen het 4de elftal van vv Doetinchem en de jongens van Viod bleken met 8 man achter de bal te blijven met 2 supersnelle spitsen.
Dus opletten voor onze verdedigers!!!!
We begonnen vrij sterk aan de wedstrijd en scoorden ook vrij simpel 2 goals.
Zonder echt in de problemen te komen begonnen we na rust ook goed en scoorden dan ook snel de 3-0.
Echter door niet goed opletten achterin kwamen de snelle jongens van Viod toch een keer door en kon Glenn Visser( zoon van Michel Visser) zelfs de 3-1 maken.
Deze kleine tegenvaller werd snel weer recht gezet door een goal van Merwin die weer terug was van een aantal weken werkvakantie.
Na een mooie opgezette aanval kon ook Michiel nog een goaltje meepikken die een  goeie voorzet netjes inkopte.
Het werd nog vlak voor tijd 5-2 door weer een goal van Glenn Visser.
Dus eindelijk weer een keer winst voor de jongens en volgende week  moeten we op bezoek bij Stokkum.
Dit word een spannende wedstrijd omdat Stokkum op een gedeelde 4de plek staat met ons,dus bij winst kunnen we een gaatje slaan met onze achtervolgers.

Doelpuntenmakers:
Merwin 3x