Wedstrijdverslag SDOUC 5 – DOETINCHEM 6

• Wedstrijdverslag SDOUC 5 – DOETINCHEM 6
3 oktober 2016

Na twee keer winst en 1 keer gelijkspel reisden we vol goeie moed af naar Ulft om onze ongeslagen status te verdedigen tegen SDOUC 5.
We begonnen goed aan de wedstrijd en konden met snel spel Gerrit alleen voor de keeper zetten.
Helaas werd deze 100% kans naast geschoten.
Na een flitsende aanval over rechts kon Pascal Brugman een mooie steekpas afgeven en kon Pascal Knuman mooi afronden en de 0-1 scoren.
Helaas kwamen snel weer op een gelijke stand en zelfs vlak voor rust ook nog op een 2-1 achterstand.
Gelukkig wilde SDOUC niet met een voorsprong de rust in en schoten een voorzet van Michel achter de eigen keeper, 2-2 dus bij rust.
We begonnen we weer goed aan de tweede helft en we zagen onze laatste man, Jhonny, keihard van grote afstand op de paal schieten.
Michel, die weer eens een keertje was doorgebroken werd in de zestien onderuit gehaald en een penalty was het gevolg.
Een mooie kans om op voorsprong te komen maar ook de penalty werd gemist en zelfs de rebound met de keeper op de grond werd naast geschoten en het bleef 2-2.
Na kansen over en weer kregen we dan toch de 3-2 tegen en we moesten vol in de aanval om misschien nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.
Helaas kregen we vlak voor het einde van de wedstrijd onze genadeklap en de 4-2 werd gescoord.
Helaas verloren!!!!
Volgende week wacht ons een moeilijke wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Gendringen en we gaan dan vol voor de drie punten!!
Dus weer vol gas!!!!!!!