Walking Football bij vv Doetinchem op woensdagmiddag

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Walking Football bij vv Doetinchem op woensdagmiddag
24 augustus 2018

Woensdag 29 augustus start vv Doetinchem met Walking Football. Dit wordt een wekelijks terugkerende activiteit onder begeleiding van een ervaren trainer, gericht op ouderen.
Een training begint met een warming-up, waaronder diverse lenig- en behendigheidsoefeningen. Gevolgd door Walking Football. U hoeft dus geen voetballer te zijn om mee te doen! En ook dames zijn van harte welkom! Tijdens de trainingen is niets verplicht, alles gaat naar eigen kunnen. Het plezier staat voorop.

Bent u altijd al een voetballiefhebber geweest, maar kunt u de sport fysiek niet meer aan? Dan is Walking Football wat voor u! Walking Football is voetballen in aangepaste vorm. Bij Walking Football mag u niet rennen, worden er geen slidings gemaakt en de afmetingen van het veld zijn aangepast. Een mooie uitdaging voor voetballiefhebbers en iedereen die graag in beweging wil komen of blijven.

Woensdag 29 augustus is er in de kantine om 13.00 een inloop met een gratis kop koffie. En om 13.30 uur start de training, die ongeveer een uur duurt.  Dan kunt u ervaren wat Walking Football precies is en of dit bij u past.  Doe mee met  GRATIS 6 proeftrainingen.

De trainingen worden verzorgd door Walking Footballtrainer Peter Aal. Peter is een ervaren trainer en verzorgt ook Walking Football  in o.a. Didam en Westendorp. Hij weet u op een verantwoorde manier in beweging te brengen. Naast wekelijkse trainingen is het sociale aspect belangrijk. Het vooraf samenkomen onder het genot van een kop koffie en sociale activiteiten zijn belangrijke aspecten van het Walking Football.

Wilt u graag een keer meedoen en woont u in Doetinchem-Noord of in het buitengebied richting Zelhem? Kom naar de aftrap op woensdagmiddag 29 augustus en laat u informeren over de mogelijkheden.  Heeft u vragen over dit aanbod, neem dan contact op met vv Doetinchem via info@vvdoetinchem.nl of bel Jan Klomp (06-25 400 243).