VVG JO15-2 – DoetinchemJO15-1

11 september 2017

VVG JO15-2 – DoetinchemJO15-1

9 september stond voor ons de 2de bekerwedstrijd op het programma.

Op voorhand een lastige wedstrijd omdat wij, ondanks dat wij vorige week een goed resultaat (6-0 winst) haalden stonden we op doelsaldo nog steeds ver achter op VVG.

Toch begonnen we vrij sterk aan de wedstrijd en kregen ook al snel een aantal grote kansen.

Een mooie actie van Ayhan door het midden werd mooi afgerond door Ayhan en goed binnen geschoten. 0-1!!

Een snelle en goeie ingooi van Frits werd opgepakt door Soner maar hij schoot helaas op de keeper.

Ondanks de verwachtingen speelden we de eerste 10-15 minuten redelijk goed en kregen dan ook grote kansen maar werden door pech niet binnen geschoten.

Door een misverstand achterin bij een ingooi hielpen we VVG in het zadel en lieten vrij simpel de 1-1 scoren.

Hierna waren de weg eventjes helemaal kwijt en door geklungel achterin de verdediging moest Shema aan de noodrem trekken en een overtreding maken in de zestien.

Helaas voor ons zag de scheidsrechter hier terecht een penalty in.

Die werd in 2 pogingen goed ingeschoten. 2-1!! En dit was dan ook de ruststand.

We konden aan de spelertjes zien na rust dat er een donderspeech was geweest in de kleedkamer maar helaas gingen we op dezelfde manier verder.

Er werd gewoonweg niet zo goed gevoetbald en hiervan kregen de scheidsrechter en tegenstander de schuld.

Die konden er natuurlijk ook niets aan doen omdat dit iets is wat we over onszelf afriepen.

4-5 minuten voor tijd werd er nog wel gewisseld in de voorhoede maar de nieuwe jongens konden in dit kleine tijdsbestek ook geen verschil meer maken.

Jammer maar ondanks de nederlaag is het nog wel steeds mogelijk om door te gaan in de beker maar dan zullen we volgende week wel anders moeten voetballen.

Volgende week staat er thuis de wedstrijd op het programma tegen Angerlo Vooruit JO-1.

Deze wedstrijd word gespeeld op de bezelhorst en begint om 14.30 uur.