v.v. Doetinchem zoekt kantinebeheerder

• v.v. Doetinchem zoekt kantinebeheerder
12 januari 2019

Ben jij of zijn jullie die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft/hebben om onze leden en gasten tijdens wedstrijden in het weekend en trainingsavonden het naar de zin te maken? De vv Doetinchem zoekt met spoed een kantinebeheerder.

In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor het op adequate en professionele wijze laten functioneren van onze huiskamer (kantine). Dit doe je samen met je collega-kantinemedewerkers die bij ons op vrijwillige basis werkzaam zijn met een kleine vergoeding.

Werkzaamheden:
• Algemeen aanspreekpunt van onze kantine/huiskamer
• Opstellen van de planning voor overige kantinemedewerkers
• Instrueren, aansturen en begeleiden van de verenigingsvrijwilligers in de kantine
• Verkoopwerkzaamheden achter de bar
• Werkzaamheden in de keuken en achter het snackloket
• Contacten onderhouden met de leveranciers
• Schoonmaakwerkzaamheden en coördineren van deze werkzaamheden
• Verzorgen van en controle op inkoop, voorraadbeheer en verkoop
• Faciliteren tijdens bijeenkomsten, zoals: vergaderingen, kaartavonden en andere (club)- sociale activiteiten die plaatsvinden in de kantine/huiskamer.
• Kwaliteitsbewaking
• Toezien op naleving voorschriften op gebied van o.a. alcohol, milieuzorg en sociale hygiëne
• Zorgen voor de administratie i.s.m. de penningmeester van de vereniging
• Zorgen voor representatieve uitstraling van het geheel

Functie-eisen:
• Ervaring in de horeca is mooi meegenomen
• Combinaties in de uitvoering worden niet op voorhand uitgesloten.
• Klantvriendelijke en gastvrij

• Representatief
• Oplossingsgericht
• Dienstverlenend ingesteld
• Goed kunnen samenwerken
• Aantal uren per week in nader overleg
• Affiniteit met sport
• Stressbestendig
• Verantwoordelijkheidsgevoel

Opleidingen:
• Sociale Hygiëne of bereid zijn deze te halen (op kosten van de vereniging)
• BHV of bereid deze te halen (op kosten van de vereniging)

Salariëring:
• Je moet meer clubliefde dan salariseisen hebben. Salariëring is daarom een combinatie van vrijwilligerswerk en een salaris. Richtsnoer op basis van wettelijke vrijwilligersvergoeding 2019.

De beheerder legt verantwoordelijkheid af aan de voorzitter en penningmeester van de vereniging.
Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je ons komen versterken verzoeken wij je om spoedig te reageren via de mail: gspmelissen@planet.nl  Of per telefoon: 06 - 2323 3501.