vv doetinchem vr1-socii vr 1

29 november 2016

De dames begonnen goed aan de wedstrijd..socii werd vanaf de eerste minuut goed vastgezet, duels werden gewonnen  en socii kwam de gehele eerste helft niet onder de druk weg..achterin met chantal,Kylie,kaylee,sharon en aimee hielden de boel goed dicht en geen kans werd weggegeven!!!  Middenveld saskia,marieke,mayim en lily ,,zeer sterk met goed combinerend voetbal! Voorhoede jenny en denice sterk aan de bal en doeltreffend!  De eerste helft werd afgesloten met een zeer terechte tussenstand van 5-0 en socii kon nog terugkomen door een afstandschot die van richting werd veranderd 5-1 kort daarna werd de eindstand bepaalt door denice 6-1...die overigens alle treffers voor haar rekening nam...romy ,amy en bashak zorgden alledrie nog voor een goede invalbeurt ..en na een wat trage start van het seizoen zijn de dames met een goede reeks bezig want de laatste 5 wedstrijden werden allemaal gewonnen en  met nog 1 wedstrijd te gaan voor de winterstop staan de dames op plek 2..teamprestatie!!