Vrouwen winnen van Ulftse Boys VR1

28 februari 2016  Zondagochtend, na een winterstop van drie maanden stond er eindelijk weer eens een wedstrijd op het programma. Door wat afwezigen hadden we versterking van Naomi en Kaylee uit de B. De wedstrijd begon rommelig. Balverlies aan beide kanten zonder echt gevaarlijk te worden. Even later was het dan toch Denice die de 1-0 kon scoren. Ulft begon ook steeds meer kansen te krijgen maar wist ze niet te benutten tot geluk van ons. De tweede helft zag er hetzelfde uit. Vooral Ulft had de kansen maar Doetinchem mocht scoren. Denice wist 1 op 1 met de keepster de 2-0 binnen te schieten. Vlak voor tijd maakte Ulft de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat. Eindstand 2-1.

Volgende week zijn we vrij. Er wordt nog gekeken of de thuiswedstrijd tegen Halle die week erna ingehaald kan worden.

Klik hier voor de foto's