Viod JO15- Vv Doetinchem JO15

28 november 2016

Vandaag was het dan zover!!!

De laatste wedstrijd voor de winterstop en dan ook nog tegen Viod!!

De stadsderby die natuurlijk gewonnen moest worden.

Ondanks de kou speelden we heel sterk en domineerde dan ook de geheel eerste helft.

Ondanks dat we veel sterker waren bleef het toch nog aardig lang 0-0 maar vlak voor rust kon Peter, na slecht uitverdedigen van Viod goed onderscheppen en de 0-1 maken.

Dit was in de 29ste minuut en toen ging het vrij snel en de wedstrijd werd nog voor rust beslist.

Na een mooie aanval over rechts kwam Ayhan aardig door en gaf een mooie assist met buitenkantje rechts op Sjang die mooi afronde en de 0-2 scoorde.

Gelijk achter de 0-2 aan kreeg Roy na een mooie combinatie van achteruit op rechts de bal die vervolgens een lange rush had en vanaf de achterlijn goed voor gaf.

Ayhan ronde deze voorzet uiterst koel af en de ruststand was dan ook 0-3.

In de tweede helft kwam Tony nog tot een mooi schot die helaas uiteen spatte op de lat.

Ook Mitch zag nog een keer goed dat de keeper ver voor zijn goal stond en probeerde dan ook de keeper te passeren maar ook dit lukte helaas niet.

Verder leek het erop dat de wedstrijd rustig uitgespeeld zou worden totdat Soner, via een mooie assist van Sjangie nog alleen op de keeper werd afgestuurd en vervolgens mooi de keeper veraste met een super mooi  lopje en de 0-4 maakte.

In de laatste minuten gebeurde verder weinig meer en de einduitslag werd dan ook 0-4.

Natuurlijk moeten we onze complimenten uitspreken naar de jongens want ondanks dat het aan het begin van de competitie niet zo ging zoals we gehoopt  hadden hebben we in de tweede helft van de competitie toch nog aardig wat punten gepakt en zijn dan ook op een gedeelde 4de plek beland.

Dit is best een prestatie waar ze trots op mogen zijn.

Nu is het winterstop en hopen dat het na de winterstop zo doorgaan zoals we gestopt zijn.