Ulftse Boys VR2 - vv Doetinchem VR1

• Ulftse Boys VR2 - vv Doetinchem VR1
25 september 2017

Onze eerste wedstrijd met niet alleen een nieuwe trainer (Bennie), maar ook met een bijna nieuw team.

Na een bewogen zomer, hebben Bennie en Danny ons door middel van veel trainen en positiviteit kunnen klaarstomen voor onze eerste competitiewedstrijd. Afgelopen zondag speelden we uit tegen Ulftse Boys VR2. De eerste helft gingen we redelijk gelijk op, maar door voor elkaar te lopen en mede dankzij Chemene's scorend vermogen kwam er meer vertrouwen in onszelf.

De tweede helft waren wij de betere in het spel, maar was de afwerking minder. Chemene scoort deze wedstrijd maarliefst 6 keer. Saskia (de rust zelve) schiet een penalty raakt, en ook Corina scoort! De eindstand: Ulftse Boys 3-8 VV Doetinchem.

We hebben met z'n allen nog genoeg te doen om het seizoen positief te vervolgen, maar het plezier zit er zeker in bij ons team.