Terborg 3 - vv Doetinchem 6

13 december 2016

Afgelopen zondag stond voor ons de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma en wel tegen Terborg 3.

Na onze wedstrijd moest ook het eerste de derby tegen Viod voetballen met aansluitend Dj Siebelink. Een feestje was dus in de maak maar eerst moest onze wedstrijd nog wel even gewonnen worden.

Met 13 man!! Konden we vertrekken en er kwam er zelfs eentje rechtstreeks naar Terborg!!

Hij kwam inderdaad!! Alleen pas na een kwartier in de tweede helft.

We begonnen echter heel goed aan de wedstrijd en konden Terborg dan ook continu op eigen helft houden. Na een klein kwartiertje kwam dan ook de eerste grote kans nadat Pascal Brugman door een mooie bal van Manny alleen op de keeper werd afgestuurd.

Deze keepte echter erg goed en pakte de inzet van Pascal goed.

Gelijk hier achteraan viel dan toch de 0-1.

Opnieuw een mooi steekballetje van Manny op Gerrit die vervolgens mooi afrond

Ook onze gastspeler Gerry zat lekker in de wedstrijd en geeft een mooi balletje op Mike die daarna snoeihard op de paal schiet.

Uit een corner van Manny had Gerrit iets moois in gedachten en schiet keihard op goal met een volley maar helaas ruim naast de goal.

Gelukkig stond Gerry nog wel in de baan van het schot en hij kon dan ook met veel pijn en moeite de bal over de doellijn werken 0-2 dus!!!

Na de rust kreeg Brian het nog even op de heupen en begon aan een lange rush over het hele veld. Toen hij Mike vrij zag lopen ( volgens iedereen buitenspel) gaf hij een mooie dieptebal en Mike ronde goed af. Even afwachten wat de scheidsrechter deed maar hij keurde de goal gewoon goed en dus 0-3.

Verder kregen we nog een aantal grote kansen maar de meeste jongens waren met de gedachten al bij het feest bij Vv Doetinchem.

Een belangrijke overwinning voor ons want nu staan we voor de winterstop op een mooie tweede plaats.

Nu maar hopen dat in de tweede competiehelft Gendringen een aantal steekjes laat vallen zodat we nog kunnen inlopen en het misschien nog spannend kunnen maken.

Nu hebben we lekker winterstop wat ook wel goed uitkomt voor een aantal herstellende jongens en na de winterstop staat de eerste wedstrijd op 12 februari op het programma.

Dit is dan een thuiswedstrijd tegen Kilder!!!