Sprinkhanen 5 – vv Doetinchem 5

25 september 2017

Sprinkhanen 5 – vv Doetinchem 5

Na de uitschakeling in het bekertoernooi begon afgelopen zondag de competitie.

We moesten uit na Sprinkhanen en moesten al aardig vroeg vertrekken aangezien we om 9.30 uur al begonnen.

Normaal gesproken is dit een gevaarlijk tijdstip omdat de meeste jongens zaterdag nog een biertje willen drinken en dan vaak door de wekker heen slapen. Dit was echter dit weekend niet het geval omdat we vrijdag het jaarlijkse darttoernooi bij doetinchem hadden gehad en de meeste jongens ook hier aanwezig waren en het nodige bier al op vrijdag hadden gedronken.

We begonnen de wedstrijd (in de mist) vrij sterk en kregen ook al snel de eerste kans.

Manny die de bal op de helft van de tegenstander onderschepte kon schieten van een meter of 16 maar de keeper redde goed met 1 hand.

Ook de sprinkhanen kregen natuurlijk wat kansen en een goede voorzet word heel goed ingeschoten maar Glenn hield met een supermooie redding zijn doel nog schoon.

Een te korte terugspeelbal werd onderschept en het is weer Glenn die de nul houd.

Uit een scrimmage voor de goal van Sprinkhanen schiet Dion hard op de paal.

Nog steeds 0-0 dus!!!!

Vlak voor rust kreeg Peter de bal die deze diep speelt op Pascal Brugman die zich vervolgens goed vrij speelt en laag in de hoek binnen schiet 0-1!!!

Dit was ook de ruststand.

Na rust waren er kansen over en weer en de wedstrijd kon dan ook nog steeds alle kanten op vallen.

Een goeie bal van Gerrit, die Pascal Brugman 1 op 1 zette met de keeper werd helaas niet ingeschoten en het bleef dus nog steeds spannend. Na ongeveer 70 minuten kregen we een ingooi bij de cornervlag van de Sprinkhanen en daar kwam Gerrie weer. Hij maakt van deze ingooien gemakkelijk een corner en hij gooide de bal dan ook bij Peter in de voeten die hard inschoot.

Echter stond De MAN OF THE MATCH!!! Pascal Stinissen in de weg en via zijn kuit beland de bal achter de keeper. 0-2!!!

Hierna vonden de Sprinkhanen het wel goed zo, en vroegen zelf aan de scheidsrechter of hij niet af kon fluiten want ze hadden dorst.

De scheidsrechter vond het na exact 90 minuten ook wel genoeg en floot dus af.

De eindstand was dus 0-2.

Een mooie pot voetbal, met een goede tegenstander resulteerde in de eerste 3 punten.

Volgende week moeten we thuis tegen VVG’25 -4  op sportpark de Bezelhorst om 12.30 uur.

Wederom zal dit een zware wedstrijd worden omdat VVG’25 over het algemeen leuke elftallen heeft.

We gaan natuurlijk voor de 3 punten en als we de sportieve strijd leveren, die we tegen de Sprinkhanen hebben geleverd komt dit helemaal goed!!!!!!