Ruilmiddag voetbalplaatjes op zaterdag 31 maart

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Ruilmiddag voetbalplaatjes op zaterdag 31 maart
28 maart 2018

Voor iedereen die de voetbalplaatjes in zijn album van de DekaMarkt nog niet compleet heeft, is er zaterdag 31 maart een ruilmiddag. Die wordt van 12.00 tot 14.00 uur gehouden in de kantine van v.v. Doetinchem.

We hebben nog enkele duizenden plaatjes liggen, waarmee jij jouw team (en misschien wel het hele album) compleet kunt maken. Neem naast jouw album ook jouw eigen dubbele plaatjes mee naar de ruilmiddag. Leg die plaatjes alvast op nummervolgorde. Dan kan het ruilen sneller plaatsvinden dan wanneer je ze nog allemaal door elkaar hebt liggen. Ook wij hebben de duizenden plaatjes al op volgorde liggen.

Er wordt voorrang gegeven aan het compleet maken van jouw eigen team in het album. Daarna kijken we in hoeverre er dan nog plaatjes over zijn om ook de andere teams in jouw album van de bijbehorende foto's te voorzien. Want jij wil natuurlijk, naast de fotootjes van je medespelers, ook graag de andere teams compleet maken.

Laat deze kans om jouw voetbalplaatjesalbum met alle team- en spelersfoto's te vullen, niet aan je voorbij gaan. Dus kom zaterdag naar de ruilmiddag. We beginnen om 12.00 uur.