Promotie wedstijd 1ste elftal

31 mei 2017

Aankomende maandag speelt het 1ste de tweede wedstrijd om promotie naar de 3de klasse tegen Hatert. Afgelopen zondag is de wedstrijd thuis in een 2-2 gelijkspel geëindigd.

Om het 1ste elftal zo goed mogelijk te steunen gaan er twee bussen naar Nijmegen om het elftal aan te moedigen. De eerste bus zit al vol, en nu is het zorgen dat bus 2 ook vol komt met supporters. De kosten zijn 10 euro p.p inclusief een drankje, alleen exclusief entree. Er kunnen 50 mensen mee in de tweede bus dus vol=vol.

Mensen die mee willen kunnen zich bij Pieter aanmelden via zijn mailadres pcbmelissen@hotmail.com of wanneer ze hem bij de club spreken. Het is wel zo dat er vooraf betaald moet worden. De bussen vertrekken maandag om 11:30 uur naar Nijmegen.

Mocht het eerste promoveren aankomende maandag dan zal de kantine vanaf 18:00 uur open zijn om samen met het 1ste het feestje te vieren.