Pax- Vv Doetinchem JO15

19 november 2016

Pax jo15-2 – Vv Doetinchem Jo 15-1

Vandaag stond voor ons de uitwedstrijd tegen de hekkensluiter Pax op het programma.

We begonnen zeer gemotiveerd aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een paar grote kansen.

De eerste goal viel echter pas na een minuut of 20 en deze werd gemaakt door Soner met een mooi afstandsschot.

Ook onze spits Mika, die de laatste tijd een probleempje had om de goal te vinden scoorde gelukkig (ook voor zichzelf) nog voor rust de 0-2.

Na rust gingen we weer vol op de aanval en na een mooie steekbal van Soner op Sjangie die vervolgens een mooie bal geeft aan Mika, die dan ook zijn tweede goal kon maken.

Ook de 0-4 kwam van de voeten van Mika die een moeilijke bal goed in de kruising schoot met links. Dus hiermee ook een hatrick voor Mika

Pax mocht nog iets terug doen en maakte dan ook de 1-4 waarna er opnieuw door Mika een goal werd gemaakt.

De laatste minuutjes werden keurig uitgespeeld en de wedstrijd eindigt in een winst van 1-5.

Volgende week staat voor ons wederom een belangrijke wedstrijd op het programma want dan spelen we de stadsderby op sportpark Dichteren tegen Viod.

Word weer een leuke en spannende wedstrijd en we hopen dus ook weer op de nodige support van onze vaste supporters.