NVC3-Vv Doetinchem6

20 november 2016

NVC3- Vv Doetinchem6

Vandaag stond voor ons de uitwedstrijd tegen NVC3 op het programma.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen al snel grote kansen.

Na een kleine 8 minuten werd er een mooi schot op de goal van de tegenstander afgevuurd en dit schot verdween in de kruising 0-1!!

4 minuten later werd er een mooie aanval afgerond en gaf Merwin een mooie aasist op Gerrit. Hij bleef vervolgens tegen verwachting uiters koel en scoorde de 0-2 Eindelijk dus weer een keertje Gerrit die scoort.

NVC kreeg een terechte vrije trap op randje 16 die goed gered werd door Glen waarna een snelle counter goed werd uitgespeeld. Sabri gaf een mooie bal Merwin die vervolgens Michel in stelling bracht die mooi afronde. 0-3

Manny kon nog een keer Merwin in stelling brengen die vervolgens de 0-4 maakte.

Ook Glen speelde goed mee en gaf met een snelle uittrap Michel de gelegenheid om voor rust nog de 0-5 te maken waarna weer Michel aantekende voor de 0-6.

Een overtreding van Rick werd terecht afgefloten en we kregen en ook een penalty tegen waaruit de 1-6 werd gemaakt.

Na rust werden er nog een aantal grote kansen gecreerd maar er werd door beide partijen nog maar 1 Kerr gescoord.

De einduitslag werd dus 2-7 onder een goed leidende scheidsrechter.

Volgende week spelen we thuis om 12.30uur tegen Varsseveld

Dit elftal staat twee plaatsen boven ons dus een overwinning is zeer welkom.

Dus volgende week VOL GAS!!!!!!