Nog drie versterkingen voor selectie v.v. Doetinchem

• Nog drie versterkingen voor selectie v.v. Doetinchem
13 juni 2018

In navolging van de zes versterkingen die al eerder benoemd zijn (zie het artikel 'Bram van Dooren terug naar vv Doetinchem', op deze website), krijgt de selectie van vv Doetinchem opnieuw drie versterkingen erbij.

Remco van Weij keert terug na vier seizoenen afwezigheid. Remco speelde eerder al drie jaar voor vv Doetinchem alvorens hij in 2014 naar WVV Wageningen vertrok. De laatste twee seizoenen speelde hij bij CHRC in Heelsum (uitkomend in de vierde klasse). Hier werd hij vorig jaar kampioen. Met Remco (31 jaar) haalt vv Doetinchem een ervaren speler terug naar 'de Bezelhorst'.

Ook Yasin Sehitoglu keert weer terug. Yasin speelde vanaf januari 2018 voor zaterdagclub DZC'68 in verband met werkzaamheden op de zondag. Destijds werd met hem al de mondelinge afspraak gemaakt dat hij na het seizoen weer terug zou komen. Nu hij weer kan voetballen op zondag, keert hij ook daadwerkelijk terug naar de kersverse derde-klasser. Yasin (19 jaar) speelde al twee seizoenen in Doetinchem-1, toen nog als jeugdspeler. Nu komt hij bij de selectie als volwaardig seniorenlid.

De derde aanwinst is Glenn Visser. Ook hij speelde eerder al in de jeugd van vv Doetinchem. Daarna vertrok hij naar stadgenoot VIOD. Hier heeft hij het afgelopen seizoen in een lager seniorenteam gespeeld, maar Glenn (19 jaar) wilde graag hogerop. Dit kon bij VIOD, maar hij wilde ook graag terugkeren naar  sportpark 'de Bezelhorst'. Zodoende heeft hij zich bij onze club gemeld.

Wij wensen alle drie de spelers enorm veel succes en bovenal plezier bij vv Doetinchem!