MvR JO9-1- Doetinchem JO9-1 1-4

28 november 2016

Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen MvR, de ploeg die samen met ons op een gedeelde 2e plaats staat. We moesten al heel vroeg ons  bed uit. We gingen om 07.30 uur verzamelen bij de bezelhorst en iedereen was netjes op tijd zodat we op tijd in 's-Heerenberg waren. Na een goede warming up te hebben gedaan op een zeer glad en koud kunstgrasveld begonnen we aan de wedstrijd. Vandaag was bradley afwezig. De eerste helft was rommelig met veel balverlies aan beide kanten, mede door het gladde veld sprongen er veel ballen bij de jongens vd voeten, waardoor een bal aannemen een stuk lastiger was. We gaven niks weg want Jusuf en Quinn stonden weer prima te verdedigen en het vervolg was ook goed wat ze deden. Erik en Finn deden hun stinkende best maar echte kansen kregen we niet. Net voor rust scoorde Guus dan toch de 0-1 en dat was ook de ruststand. Na wat aanwijzingen in de pauze kwam Doetinchem heel sterk de kleedkamer uit, na mooie passjes passjes van kyano op Guus en even later Finn en Erik ook op Guus kon de laatstgenoemde de score uitbreiden naar 0-3 en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Mohamed deed het aanvallend en verdedigend weer geweldig. En  jayden keepte ook weer een prima partij. Na een klein foutje achterin kon MvR iets terugdoen 1-3. Maar na de aftrap was het wederom Guus met een actie vanaf de middellijn met de definitieve beslissing 1-4. Dit was tevens de eindstand. De jongens hebben na 10 wedstrijden 21 punten behaald in de derde klasse met een mix van eerste jaars en tweede jaars f pupillen. We hebben mooie en goede wedstrijden gespeeld en je ziet dat de kinderen elkaar steeds beter vinden, maar vooral het plezier wat ze eraan beleven is mooi om te zien. We feliciteren Viod JO9-4 met het behaalde kampioenschap.