Masv vr1-vv doetinchem vr 1

17 oktober 2016
Zondagmorgen om 11.45 zaten de dames al gezellig en gezamenlijk aan tafel om te genieten van de soep en broodjes ..aangeboden door onze eigen jo,tje... jolanda namens het team nogmaals bedankt daarvoor ..was top!!! De dames waren er klaar voor, er kon afgereisd worden naar malburgen -west ...de ontvangst bij masv was super maar door een kleine miscommunicatie binnen de club was er geen kleedkamer beschikbaar ,of was dit een tactische zet???  Het weerhield onze dames er niet van om even om het hoekje om te kleden, en zich klaar te maken voor de wedstrijd....het was al snel duidelijk dat de dames uit doetinchem niet van plan waren om hier te verliezen en na 5 min lag de bal bij masv in het netje na een prachtige aanval van onze matadoren 0-1 en al snel volgde de 0-2...door een ongelukkig moment kwamen de meiden van masv weer terug in de wedstrijd 1-2  het werd nog even alle zeilen bijzetten voor onze dames , maar 2 geweldige reddingen van onze keeper die de dames overeind hield  in even een moeilijke periode ....ze pakten de draad weer goed op en al gauw viel de 1-3  en met de rust zelfs 1-5...het was gedaan met de dames van masv en ook na rust liepen de dames van vv doetinchem nog verder uit  tot 1-9 ... al met al een goede overwinning...top dames!!!!!