Lotenverkoop Grote Clubactie 2018 gestart

• Lotenverkoop Grote Clubactie 2018 gestart
16 september 2018

Voetbalvereniging Doetinchem kan extra inkomsten goed gebruiken. Daarom doen we ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Help jij mee, door zoveel mogelijk loten te kopen/verkopen?

De loten kosten 3 euro per stuk. Daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar onze clubkas.

Wie verkoopt de meeste?

Bij de pupillenteams maken we er weer een WEDSTRIJD van.
Iedere pupil die 20 loten of meer verkoopt, krijgt een gratis entreekaart voor attractiepark Bobbejaanland, indoor-speelparadijs Avontura of een zwembadaccommodatie van Optisport. Of hij kan voor de halve prijs naar binnen bij Body Worlds in Amsterdam. Ook krijgt de 20-lotenverkoper het tweede artikel gratis op masita.com. En van de club krijgt-i er dan nog een gratis bioscoop- of waardebon bij.
Wie bij de pupillen de allermeeste loten verkoopt, krijgt van v.v. Doetinchem ook nog een wedstrijdbal of rugtas cadeau.

Wat is er voor de lotenkopers te winnen?

De kopers van een lot maken kans op een van de vele duizenden prijzen, waarvan de hoogste 100.000 euro is (belastingvrij), de tweede een splinternieuwe Volkswagen Up en de derde een reischeque t.w.v. 2500 euro. Ook zijn er mini-cruises voor 2 of 4 personen naar Newcastle te winnen.
En de overige prijzen variëren in waarde van 1000 tot 25 euro. Ook kunnen er nog geld- en andere prijzen op de eindcijfers van het lotnummer worden gewonnen.

Voor ieder pupillenteamlid is er een verkoopboekje. Vanaf zaterdag 15 september (de nationale startdag) gaan de kinderen langs de deur om de loten te verkopen.

AUTOMATISCHE INCASSO
Om gesleep met geld door kinderen te voorkomen, heeft onze club gekozen voor de automatische incassomethode. De kopers hoeven op de intekenlijst in het boekje – naast hun naam, adresgegevens en aantal loten – alleen maar het bankrekeningnummer in te vullen. Handtekening eronder en klaar is Kees. Als het geld wordt afgeschreven, komen de lotnummer(s) op het bankafschrift te staan.

Op de trekkingsdag (12 december) kan de koper dan met het bankafschrift in de hand via www.clubactie.nl controleren of hij/zij een prijs heeft gewonnen.

Kopers en verkopers, alvast bedankt voor jullie medewerking.