Kantine alleen nog op donderdagavond open

• Kantine alleen nog op donderdagavond open
9 juni 2018

Met het Wim-Hissinktoernooi is er zondag 10 juni definitief een einde gekomen aan het seizoen 2017/2018. Het sportpark is op slot gegaan en tot het nieuwe seizoen begint, is de kantine alleen nog donderdagsavonds open.

Op deze donderdagavonden kan er worden bijgepraat, zonodig worden vergaderd, en kunnen teams die bijvoorbeeld nog in een park doortrainen, na afloop bij elkaar komen in de kantine om nog gezellig iets te drinken.

En de echte fanatiekelingen kunnen op groot scherm ook nog een wedstrijd van het WK voetbal in Rusland meepikken. Bijvoorbeeld Argentinië - Kroatië op donderdag 21 juni (aanvang 20.00 uur). En wat te denken van de wedstrijd Engeland - België op donderdag 28 juni (eveneens aanvang 20.00 uur).

Kortom, bij een flinke opkomst kan het donderdagsavonds in de kantine toch nog gezellig worden.