Jo9-1 verslaat ook SDOUC jo9-2 4-3.

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Jo9-1 verslaat ook SDOUC jo9-2 4-3.
7 april 2017
Doetinchem moest vandaag inhalen tegen SDOUC. Tot nu toe zijn we ongeslagen maar als je bovenaan staat wil elk team je verslaan. We beginnen heel goed. Na 1 minuut scoorde kyano uit een goede corner van Finn en goed terugleggen van Guus. 1-0.
 
 
Daarna gaat het gelijkop zonder kansen aan beide kanten. Na 10 minuten gaat Guus alleen op de keeper af na een goede pass van Finn, Guus scoort beheerst de 2-0. Daarna worden we wat slordiger en komt SDOUC beter in de wedstrijd. Dit resulteert in de 2-1.
 
 
Dit is ook de ruststand. Na de rust beginnen de jongens heel scherp. Pakken veel ballen af en Guus krijgt de bal heel mooi van Erik aangespeeld en geeft met links voor op de geheel vrijstaande Finn, die neemt alle tijd en schiet de bal netjes in de kruising. 3-1. 2 minuten later gaat Guus er op links vandoor en na een mooie actie scoort hij de 4-1.
 
 
Gespeeld zou je zeggen. SDOUC gaf niet op en kwam terug tot 4-2 en zelfs tot 4-3. Het werden nog spannende minuten maar de jongens gaven werkelijk alles en daarom werd er een verdiende overwinning behaald. Mohamed, Quinn, Erik en bradley werkten zich uit de naad. Het middenveld was zeer goed de verdediging aan het helpen.. Jayden stond weer prima te keepen. Ga zo door jongens..
 
 
 
Zaterdag wederom thuis dan tegen VVG'25 jo9-1 aanvang 10.30 uur.