JO-9-1 veel sterker dan VIOD JO9-3 6-2

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • JO-9-1 veel sterker dan VIOD JO9-3 6-2
18 april 2017
 
Afgelopen zaterdag speelden we tegen Viod JO9-3, de nummer drie van de ranglijst, de ploeg die net zoals ons ook nog niet verloren had, alleen wel 3 keer gelijk gespeeld. Dus we moesten vol aan de bak. En dat bleek de eerste 10 minuten zeker het geval. We begonnen zeker niet slecht maar Viod kwam er regelmatig zeer goed doorheen en kreeg ook de eerste mogelijkheden op de 0-1, maar Jayden was wederom haast onpasseerbaar. Kyano en bradley kregen allebei een mooie kans maar het bleef terecht 0-0. Na 10 minuten werd alles anders, we gingen veel meer voetballen er werd niet meer gelopen met de bal. De ene aanval was nog mooier dan de andere.
 
 
En binnen 10 minuten was de wedstrijd gespeeld want het stond bij rust ineens 5-0. Door heel goed druk zetten waardoor veel ballen veroverd werden en dat er mekaar veel ballen werd gegund scoorde Guus 4 keer en kyano het andere doelpunt. Moet erbij gezegd worden dat viod mede door het sterke verdedigen van Mohamed, Erik en Jusuf geen kans meer kreeg. In de rust was het dan ook hosanno in de kleedkamer. Trotse trainers en leider. Maar wel gezegd dat we zo door moesten gaan. Na rust ging dat in eerste instantie ook zo door en scoorde kyano al snel de 6-0. Quinn en Bradley speelden ook erg sterk waardoor deze tussenstand ook terecht was.  Daarna kwam de klad er n beetje in en kwam Viod nog terug tot 6-2. Wij kregen ook een paar kansen op een hogere uitslag, de wederom sterk spelende Finn schoot nog mooi op de paal. Kyano en Guus en Erik nog een paar kansjes maar niet alle ballen kunnen erin. 
 
 
Al met al weer een goede wedstrijd van onze jongens. Ook mooi om te zien dat wat we van de week op de training hebben gezien vandaag ook terugzagen. We blijven bovenaan staan en dat is heel leuk voor de kinderen en wie weet staat er iets moois te gebeuren de komende periode.
 
 
Maandag 2e paasdag spelen we het pincvision toernooi op de velden van de Graafschap. Aanvang 10.00 uur.
 
Volgende week zaterdag zijn we vrij en op zaterdag 29 april spelen we de laatste thuiswedstrijd van het seizoen thuis tegen MvR JO9-1. Aanvang 10.30 uur