Jacob Liewes verkocht meeste loten

30 december 2017

Jacob Liewes (speler van het pupillenteam JO11-3) is bij onze club winnaar geworden van de lotenverkoopwedstrijd voor de Grote Clubactie. Hij verkocht 28 loten. Dat was voldoende voor de eerste prijs.

Jacob won daarmee een nieuwe voetbal, een ijsbon van Friûl en een kortingsbon voor o.a. pretpark Bobbejaanland, wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds en het uitje schipholbehindthescenes.

Yusufcan Cavusoglu (speler JO11-1) won de tweede prijs en kwam met 25 verkochte loten redelijk dicht in de buurt van Jacob. Yusufcan is beloond met een bioscoopbon van Vue, en kreeg daarnaast nog een kortingsbon, net als Jacob. Een bioscoopbon + kortingsbon waren er ook voor Bradley te Kamp (JO11-2), die met 23 verkochte loten de derde prijs pakte.

De vierde prijs werd gebroederlijk gedeeld door Jayden Wanrooy (JO11-1), Meron Estefanos Germay en zijn broertje Abidara (beiden JO11-2), die alle drie 20 loten verkochten. Zij kregen allemaal een bioscoop- en kortingsbon. De nummers 7 tot en met 10 werden beloond met een kortingsbon. Marieke Langeler (JG-1) verkocht er achttien, Hailey-Jade Wanrooy (JO7-1) zeventien, Marjel Hospes (JG-1) zestien en Dustin Schouten verkocht er vijftien.

Aan de verkoopwedstrijd, uitgeschreven voor pupillen en leden van het G-jeugdteam, is door 32 kinderen meegedaan, zestig procent meer dan vorig jaar. De meeste loten (109) werden verkocht door leden van het G-jeugdteam. Het team JO11-1 was met 91 verkochte loten een goede tweede. Daarachter eindigden het team JO11-2 (76 loten), de JO11-3 (43 loten), de JO7-1 (31 loten) en de JO9-1 (23 loten).

In totaal zijn er door leden van v.v.Doetinchem 638 loten verkocht of gekocht, waarvan de meeste via automatische incasso van een bankrekening. Van ieder lot á 3 euro gaat €2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Hoewel een aantal teams het geld van de beschikbaar gestelde loten nog moet inleveren, is de netto-opbrengst voor onze vereniging daarmee op een bedrag van ruim 1500 euro uitgekomen (50% meer dan vorig jaar). Hulde aan de kopers en verkopers!

Mensen die nog willen controleren of er op hun lotnummer (zie bij automatische incasso het bankafschrift) een prijs is gevallen, kunnen dat nakijken op internet via https://lotchecker.clubactie.nl/