Hoofdtrainer John Leeuwerik verlengt contract

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Hoofdtrainer John Leeuwerik verlengt contract
11 januari 2017

Op de drukbezochte jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op 8 januari j.l. van vv Doetinchem werd door interim-voorzitter Herman Beerling het nieuws verkondigd dat hoofdtrainer John Leeuwerik zijn aflopende contract met één jaar verlengd heeft, tot medio 2018.
Zowel John Leeuwerik als de spelersgroep zijn erg tevreden over de samenwerking en na eerdere evaluatiegesprekken is daarom besloten om de samenwerking te continueren.

De 57- jarige John Leeuwerik is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de hoofdmacht van vv Doetinchem. Hij stapte in na de degradatie vanuit de 3de klasse en in zijn eerste jaar was men dichtbij een terugkeer naar deze 3de klasse. In de nacompetitie werd verloren van Eerbeekse Boys.
Dit seizoen staat Doetinchem wederom in de top vier van de 4de klasse en gaat men na de winterstop strijden om een promotieplek te bewerkstelligen.

John, oud-Graafschapper en ex- trainer van MvR, VIOD, WVC en GSV'38, ziet nog veel groeipotentieel in deze selectie.
Vorig seizoen is hij al begonnen met enkele jonge spelers (A-junioren en zelfs B-junioren) aan de selectie toe te voegen en in deze spelers zit nog enorm veel rek. Met de hulp van enkele belangrijke routiniers is er een mooie mix in de groep en kunnen de kwaliteiten in deze groep alleen nog maar groter worden.

We hopen met zijn allen op een mooie tweede seizoenshelft en op een aantrekkelijk en leerzaam derde seizoen onder leiding van John Leeuwerik.